2022. november 26., szombat

Belkin Boost Charge Pro 3 az 1-ben mágneses, vez. nélk. töltőállomás 15W MagSafe-kompatibilis - Jelenlegi ára: 37 000 Ft


Belkin Boost Charge Pro 3 az 1-ben mágneses, vezeték nélküli töltőállomás 15W MagSafe-kompatibilis (WIZ009vfBK) fekete:  A töltőállomás, a képeken látható újszerű állapotban van.  
3in 1 !!!
Ez a rendkívül kényelmes 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállvány a lehető leggyorsabb töltést biztosítja, akár 15 W-ig az iPhone 13 és iPhone 12 modellekhez. A MagSafe technológiát kihasználva helyezze iPhone-ját az iMore díjnyertes töltőállványára a biztonságos kapcsolat érdekében.
Könnyű mágneses csatlakozás
Az iPhone 12/13 és iPhone 12/13 Pro új MagSafe technológiája minden alkalommal zökkenőmentes igazítást és gyors vezeték nélküli töltést biztosít az eddigi legegyszerűbb töltés érdekében. A biztonságos kapcsolat biztonságosan a helyén tartja iPhone 12/13 vagy iPhone 12/13 Pro készülékét.
15 W-tal gyorsabb vezeték nélküli töltés
Biztonságosan szerezze be a lehető leggyorsabb töltést az iPhone 13 / iPhone 12 modellekhez. Az akár 15 watt teljesítménynek köszönhetően a reggeli vagy az értekezletek között készülődve kaphat teljesítménynövelést.
Építészeti ihletésű tervezés:
A prémium felületek, például a rozsdamentes acél kiegészítik az iPhone 13 / iPhone 12 modelleket és más Apple eszközöket. A merész, modern dizájn tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, az irodától a nappaliig.
Töltsd fel az összes Apple készüléked, egyszerre!!!
Töltsd egyszerre iPhone 13/iPhone 12, Apple Watch és AirPods készülékedet MagSafe 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőnkkel. Van egy 15 wattos MagSafe vezeték nélküli töltőállvány az iPhone-jához, egy mágneses töltőmodul az Apple Watchhoz, valamint egy pad az AirPods vezeték nélküli töltéséhez.
Töltés álló vagy fekvő módban:
Görgesse végig a csevegéseket álló helyzetben, és forgassa el a videókat fekvő nézetben. A MagSafe kapcsolat lebegésszerű élményt tesz lehetővé.
LED A töltési állapotot jelzi:
A fehér LED fény jelzi, hogy az AirPods be van állítva és optimálisan töltődik. A borostyánsárga LED-fény figyelmezteti Önt, ha az AirPods nincs beállítva, vagy más tárgy akadályozza a töltést.
Kompatibilitás:
Apple Watch SE
Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 1
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 mini
Apple AirPods Pro
Apple AirPods 2nd Gen
Fix árra raktam, így nem kell megvárnod a licit végét, ha leütötted, küldöm a csomagot.
 
Ha van időd, nézd meg a többi világmárkás cuccomat is! Jó licitálást!
 
Üdv:   Regy09
 
A termék postázása közvetlenül a banki utalás ( a töltőállomás ára és a postaköltség ) megtörténte vagy a rózsaszín csekken történő befizetés megléte után történik és kb. 2-3 munkanap után érkezik meg a címre.
Mivel sajna nem tudok egész nap a gép előtt lenni, és néha a munkám miatt nem vagyok gépközelben, előfordulhat késés a postázásban. Ha nagyon sürgős postázásról van szó, légyszi külön jelezd felém!!!
Ha bármilyen kérdésed lenne a vásárlással, a ruhával vagy más eladó termékkel kapcsolatban, akkor kérlek azt a vásárlás (leütés) előtt tedd meg, mert visszacserélni, sztornózni sajnos nem tudom a rengeteg ruha és az elkeveredés megelőzése végett...
Köszi a megértést!


Jelenlegi ára: 37 000 Ft
Az aukció vége: 2022-11-27 00:24 .