2022. január 27., csütörtök

JBL Quantum 800 - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

JBL Quantum 800
 
Leírás:
Légy egy lépéssel az ellenfeled előtt! A JBL Quantum 800 fülhallgató precíz térbeli audio pozicionálással, vezeték nélküli 2, 4 GHz-rel és Dual Bluetooth-képességgel, aktív zajcsökkentéssel, memóriahab-kényelmmmel és 14 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Igazi audio előnyt kínál a csatában. A mikrofon egyértelmű multiplayer-interakciókat biztosít, a DISCORD-tanúsítvánnyal rendelkező Game-Chat rendszerrel, amely szintén kompatibilis a TeamSpeak-el, és egyébb kommunikációs programokkal. Az ergonómikus kialakítás bőrbe csomagolt memóriahab párnákkal kényelmessé teszi a játékkal töltött órákat.
Tulajdonságok:
Frekvencia válasz (passzív): 20 Hz - 40 kHz
Frekvencia válasz (aktív zajszűréssel): 20 Hz - 20 kHz
Maximális bemeneti teljesítmény: 30 mW
Érzékenység: 95 dB SPL @ 1 kHz / 1mW
Impedancia: 32 ohm
Mikrofon frekvencia-válasz: 100 Hz - 10 kHz
Mikrofon érzékenysége: -40 dBV @ 1 kHz / Pa
Mikrofon: irányított
Súly: 410 g
Éld át a játékot a JBL QuantumSURROUND és a DTS segítségével
Élvezd a játék hangélményét a mellékelt JBL QuantumENGINE PC szoftver által személyre szabott térhatású hangokkal. A JBL QuantumSURROUND az események középpontjába helyez. A fejhallgató DTS-el is felszerelve: X v2. 0.
A legkisebb rezdülésektől a leghangosabb robbanásig a JBL QuantumSOUND Signature minden hangot hallhatóvá tesz, ezáltal minden játékost jobbá tesz. A JBL biztosítja a legrealisztikusabb hangzásképet bármilyen csatában. Ezt segítik a Hi-Res tanűsítvánnyal ellátott 50mm-es hangszórók.
Játssz még hosszabb ideig a memóriahab kényelmével
A könnyű fejpánt és a memóriahab fülpárnákat a leghosszabb játékmenetekre tervezték.
Tedd a hangodat hallhatóvá és tisztává
A visszhangtalanító technológia gondoskodik arról, hogy hangosan és tisztán halld a csapatod tagjait. Továbbá a Quantum 800 kétirányú némítási lehetőséget is kínál. Csak hajtsd fel az állítható mikrofont, hogy elnémítsd a hangod, vagy nyomd meg a fülkagylóba épített gombot.
Kedvenc plattformaidhoz készült
A PC-s játékok számára készített JBL Quantum 800 headset kompatibilis az Xbox, a PlayStation, a Nintendo Switch, a Mobile, a Mac és a VR készülékkel is.
Aktív zajszűrés
A játékkörnyezethez tervezett, aktív zajcsökkentő rendszer kiküszöböli a nem kívánt háttérzajokat.
Game-chat tárcsa a jobb kommunikációhoz
A JBL Quantum 800 fejhallgató a DISCORD által hitelesített Game-Chat Balance Dial tárcsával rendelkezik. Kompatibilis a TeamSpeak és más kommunikációs platformokkal is.
JBL QuantumENGINE
A JBL egyedülálló JBL QuantumENGINE PC szoftvere biztosítja a magával ragadó surround hangot. Válaszd ki a kívánt surround hangbeállításokat, külön profilokat és RGB effektusokat hozhatsz létre és módosíthatod a mikrofon beállításait. A hangszínszabályzót beállíthatod te, vagy 6 előre beállított lehetőség közül választhatsz.
Az aukció a képen látható termékre vonatkozik.
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2022-01-28 08:34 .