2021. szeptember 26., vasárnap

L.CREDI karamellszín valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

L. CREDI karamellszín valódi bőr, elegáns táska
A márkanév a minőség garanciája.
Nagyon jó minőségű, vastag valódi marhabőrből készült, elegáns táska. Szép, klasszikus fazonú, amolyan "mindig mindenhez jó" időtálló, fiatalos darab. Szépsége a szín és a forma tökéletes harmoniájában rejlik. Karamellszín... karamellsárga... karamellbarna... tejkaramella... barnássárga... mélysárga. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a finom, a megszokottól eltérő, márkás eleganciát.
Nagyon keveset használt, mondhatni újszerű, nagyon mutatós darab. Egyetlen esztétikai "hibája", hogy a táska egyik oldalán egy pici barnás elszíneződés látható (az ár kialakításakor ezt figyelembe vettem). Nem tintanyom és nem is festék, inkább valami szennyeződésre gondonék. Megfelelő bőrtisztítóval minden bizonnyal eltüntethető. Én nem kísérleteztem vele, mert így sem feltűnő. Ezt leszámítva a tzáska teljesen hibátlan, mondhatni újszerű.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas belső tere mindent elnyel. Kétterű belsejének egyik felében egy nagyméretű cipzáros zseb, a másikban két bőrrel szegélyezett nyitott zseb (az egyik mobiltartó) is helyet kapott. A két főrészt egy "hatalmas" cipzáros rekesz választja el.
A bélése színben megegyező selyemfényű textil. A táska egy nagyon dekoratív, krómszín lehajtható "zárszerkezettel" záródik.
Szélessége:       40 cm (lent); 36 cm (fent).
Magassága:       24 cm.
Mélysége:         14 cm.
Fülhosszúság:   43 cm (a táska tetejétől mérve; kézi táska, de vállra is épp "felfér" - kabátra már nem).


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-27 05:47 .