2021. augusztus 2., hétfő

Coccolle Modi+ multifunkciós tricikli - Brown - Jelenlegi ára: 65 219 Ft


Gyártó:
Coccolle
Korcsoport:
6 hónapos kortól
Terhelhetőség:
25 kg
Típusa:
, Tricikli,
Súlya:
10 kg
Skymarket. hu Export Ár Szorzó:
Coccolle Modi+ multifunkciós tricikli: 6 hónapos kortól kb. 4 éves korigMaximális terhelhetősége 25 kgÜlése megfordítható 360 fokbanHáttámlája dönhető, így alvási pozícióba is állíthatóMéretei: 74x53x100cmKerekek átmérői: Elől 10, 5", Hátul 8, 5"Hátsó kerekek nyomtávolsága: 40 cmHátul játéktároló kosárral felszerelveElső kerekek "free-wheel" rednszerrel felszerelve, gombnyomással aktiválhatóSzabadonfutó kerékrendszerrelA kormány fogantyúja is fixálhatóNAgyméretű, levehető kupolával5 pontoas biztonsági öv rendszerrel2 különböző lábtartóvalErgonomikus szülőkormánnyalA szülők és a csecsemők számára egyaránt kedvelt tricikli, a Coccolle Modi+ új, továbbfejlesztett dizájnnal tér vissza.
Az egyetlen tricikli, amely 6 hónaptól 4 évig használható, a Coccolle Modi+ és modern kialakítása biztonságos és kényelmes sétákat kínál a kicsiknek.
A Modi+ fel van szerelve olyan elemekkel, amelyek biztosítják a gyermekek biztonságát és szórakozását. A nagy levehető kupola védi a kicsit a széltől, a naptól és az esőtől. A gyermeket folyamatosan védik az 5 pontos biztonsági övek és a leesésgátló.
A 2 lábtartóval ellátott tricikli lehetővé teszi a kicsi számára, hogy séták közben pihentesse a lábát. A lábtámaszok leválaszthatók, ha a gyermek már elég nagy ahhoz, hogy elérje a pedálokat.
A Coccolle Modi+ egy állítható, ergonomikus kormányrúddal van felszerelve, amely fokozza a szülők kényelmét, lehetővé téve számukra, hogy kedvükre manőverezhessék a triciklit.
! FIGYELEM! Ne használja a kormányrudat emelőkarként a járda, a lépcsők vagy más terepdudorok megmászásakor. A Modi + fokozott alvási pozícióval rendelkezik az összehajtható kormányrúdnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy kényelmesen aludjon hazafelé menet.
A 360°-os fordulási rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy séták közben szemmel tartsa a babát, úgy, hogy a szülő felé fordítja.
A játéktároló kosár elég nagy ahhoz, hogy elraktározhassák azokat a dolgokat, amelyekre szüksége van, amikor kimennek a gyermekkel. Az első kerék egy ? free-wheel? rendszerrel van felszerelve, amelyet egy gombnyomással aktiválhatnak. A ? szabadkerék? rendszer lehetővé teszi a pedálok reteszelését, amikor a gyermek túl kicsi ahhoz, hogy pedálozzon. A kormányfogantyú is reteszelhető, így lehetetlenné válik a baba számára a tricikli kormányzása.

Jelenlegi ára: 65 219 Ft
Az aukció vége: 2021-08-03 08:28 .