2021. június 29., kedd

Angelcare AC 403 légzésfigyelő és bébiőr - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

 Az Angelcare légzésfigyelő használata a bölcsőhalál kockázatának csökkentése mellett elősegíti a szülők tehermentesítését, megteremtve ezáltal az éjszakai nyugodt pihenés lehetőségét. A légzésfigyelő készülék alap funkcionalitását tekintve olyan érzékeny mozgásérzékelő berendezés, amely a baba mellkasának légzés közbeni mozgását érzékeli. A légzésfigyelő készülékeken elsődlegesen beállítható az érzékenységi szint, továbbá, hogy mennyi idő után jelezzen, ha nem észlel mozgást.
A bababiztonság szempontjából másik hasznos funkciót megvalósító bébiőr (vagy babaőrző) a baba „ őrzését” segíti, egy vagy két irányú hang közvetítésére is alkalmas. A második típust alkalmazva az édesanya is válaszolhat a baba hangjára, ezzel megnyugtatva őt.
A légzésfigyelő használat veszélyeztetett gyerekek esetén orvosok és védőnők által kifejezetten ajánlott. Bármilyen általános kiságy matraccal vagy kókuszmatraccal használható 12 cm vastagságig. Az érzékelő táblát a matrac alá kell elhelyezni, a gyermek soha nem érintkezik közvetlenül az érzékelő-táblával. A beállításokat menüben lehet egyénileg beállítani, minden funkció a szülői egységről beállítható.
Érzékelő lapok száma : 2, légzésfigyelő tipusa: vezetékes ézékelőlapos, riasztás módja : fénnyel, hanggal, rezgéssel, bébiőr funkcióval, beszéd iranya: egyirányú, éjjeli fényt ad, gyerekszoba hőmérsékletét jelzi, hatótávolságon kívül riaszt, érzékelő lap érzékenysége szabályozható, szülői egység működtetése: hálózatról, elemmel. Csatorna beallitas: manuális, szabályozható hangerő, szenzorpad mérete: 24x24, elemgyengeséget kijelez, hatotavolsagon nyílt terepen 200-300 m között.
Hibátlan állapotban.
Személyesen Dunakeszin vehető át.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2021-06-30 03:38 .