2021. május 21., péntek

Kinderkraft Grande LX sportbabakocsi (több színben) - Jelenlegi ára: 53 980 Ft

Kinderkraft Grande LX sportbabakocsi
A nagy és strapabíró gumis kerekeknek és a felfüggesztésnek köszönhetően tökéletes választás nehezebb terepre is.
A nagy gumi kerekek kopásállóak, ütésállóak és jó tapadást biztosítanak. Továbbá könnyebbek, mint a pneumatikus kerekek.
A fejlesztett négykerekű felfüggesztés nagyobb stabilitást és kényelmet nyújt. A nagy gumi hátsó kerekek megbírkóznak a magas járdaszegélyekkel és az egyenetlen felületekel is.
Mély, kihajtható kupolája megóvja a gyermeket a nap és a szél ellen. Esztétikus cipzárral rendelkezik, aminek a segítségével könnyen kinyitható és összecsukható.
Egy mozdulattal egyszerűen kinyitható és összecsukható. A tolókaron lévő összecsukódást gátló rendszere meggátolja, hogy a babakocsi magától összezáródjon.
Az 5 pontban rögzíthető biztonsági öv állítható, így együtt nő gyermekével. A háttámla simán dönthető vízszinteshelyzetbe anélkül, hogy a kisgyermek felébredne. Ön dönti el annak dőlésszögét, hogy a gyermeknek kényelmes legyen. A maximális kényelem érdekében a lábtartó magassága is 4 szintbe állítható.
A széles, mély és kipárnázott ülés minden helyzetben megfelelő kényelmet biztosít a kicsi számára. Átlátszó ablakkal a kupolán, így a szülő rá tud látni menet közben is a babára.
A tágas, maximum 2 kg-ig terhelhető bevásárlókosárban minden elfér.
A tolókaron lévő ökobőr huzat elegáns, praktikus és kényelmes. Könnyen tisztítható és kényelmesen használható. Tároló zsebénak köszönhetően mindig kéznél vannak az alapvető kellékek, például telefon vagy zsebkendő.
Maximum 15 kg-ig terhelhető.
Tartozék: Pohártartó, esővédő és lábzsák
Kinyitva: hosszúság 95 cm, magasság 100 cm, szélesség 57 cm
Folded: hosszúság 83 cm, szélesség 57 cm, magasság 27cm
Kerék átmérője: első 17 cm, hátsó 25 cm


Jelenlegi ára: 53 980 Ft
Az aukció vége: 2021-05-22 04:26 .