2021. április 26., hétfő

Kétoldalas, 9 zónás habmatrac bordázott eljárással 10 cm-es vastagság 160x200 méret - Jelenlegi ára: 41 800 Ft

Eco Light 9 zónás habmatrac 10 cm vastagsággal, 160 X 200 cm
A kétoldalas habmatracot az Ön testére tervezték. Európai Unióból származó termék, ahol a legmagasabb minőségű alapanyagokat használták fel a gyártás során. A gyártáshoz használt poliuretán hab mindenekelőtt nagyon tartós és a deformációkkal szemben ellenálló anyag.
Mindemellett a habot nagy rugalmasság is jellemzi, így képes gyorsan beállítani, felvenni testünk alakját. Ezenkívül a matrac mindkét oldala használható fekvőfelület gyanánt. A matrac felületének különleges, hullámos alakja van, és a különböző hullámok használata lehetővé tette 9 keménységi zóna elérését .
A bordázott felület jobb levegőáramlást garantál a matracon, ami csökkenti az atkák, nedvesség vagy veszélyes penész felhalmozódását benne.
A hullámos, zónás, fekvőfelülettel rendelkező hab matrac tökéletes támaszt biztosít a gerinc számára, és javítja a vér áramlását a testünkben, pihenés során.
A matracot ajánlatos 3 havonta elforgatni (fel-le és hátul-hátra). Ezzel a módszerrel jelentősen meghosszabbíthatjuk matracunk élettartamát, ennek köszönhetően hosszú évekig garantálja a pihentető alvásunkat.
A matrac főbb jellemzői:
Anyaga: ZONE matrachab - 9 keménységi zóna
Használható felület: hullámos / bevágott
Keménység: közepesen puha - H2
A matrac teljes magassága - 10 cm
Borító: jacquard steppelt szövet bolyhos szálon
Az összes matracunkra számos tanúsítvány és jóváhagyás vonatkozik. Ennek köszönhetően minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű, 100% -ban egészségre biztonságos terméket vásárol. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tanúsítványokat:
Oeko-Tex Standard 100
A világ vezető textilipari védjegye. A márkajelzéssel ellátott szövetek káros anyagoktól mentesek, olyan koncentrációban, amely negatív hatással van az emberi egészségre, beleértve a peszticidek, klórfenolok, formaldehid, allergén festékek, betiltott azoszínezékek és extrahálható nehézfémek.
PZH jóváhagyás
A lengyel higiéniai intézet jóváhagyása garantálja, hogy a matracok gyártásához felhasznált alapanyagok nem befolyásolják hátrányosan az egészséget és a környezetet. Ez a garancia a jó minőségre, a termék kémiai összetételének megfelelőségére is, amely biztosítja a biztonságos felhasználást és teljesen biztonságos a testünkre.
CertiPUR
a poliuretán habok számára kiállított bizonyítvány. Mivel a habok gyakran vegyszerekkel szennyeződhetnek, a Certipur bizalmat ad tisztaságában. Ez a fajta anyag: ózonréteget lebontó anyagok (például freonok) felhasználása nélkül jön létre, nem tartalmazhat nehézfémeket, formaldehideket, ftalátokat és káros anyagokat, amelyek csökkentik az éghetőséget. Az ilyen habok szintén nem bocsáthatnak ki gázokat, ezért nincs kellemetlen, kémiai szaguk.
EuroLATEX Eco Standard
Az EuroLATEX Eco Standard tanúsítványt a német TFI intézet hozta létre, amely tesztelte a latex habot, és garantálja annak megfelelését az európai egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.
Cikkszám: MEL10X160X200


Jelenlegi ára: 41 800 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 11:00 .