2020. október 26., hétfő

FOTEL karfás szép állapotban újszerű huzat - KIÁRUSÍTÁS - GARÁZSVÁSÁR - 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó a képeken látható karfás fotel, használt, de szép állapotban, néhány éve új huzatot kapott.
Átvehető Hajdúsámsonban (Debrecentől 9 km) . A szállítás a vevő feladata és felelőssége (természetes autóba bepakolni, futóra rakni ebben tudunk segíteni).
Családi házból, füst és állaszőrmentes. Albérletnek, albérlet tulajdonosoknak is ideális lehet.
Méretei: szélesség: 73 cm, magasság: 78 cm, mélység: 85 cm
A képek az eladó termékről készültek!
MOST EGY FORINTRÓL! Mérete miatt kizárólag személyes átvétel lehetséges, Hajdúsámsonban. A szállítással járó költségek a vevőt terhelik. Az aukció egy forintról indul, azaz annyiért fog elkelni, amennyit a licitálnak (legyen az akár egy forint vagy 200 forint), minimálár nincs. Licittörlés nincs (automatikus letiltással jár), kérem tehát csak valós vételi szándékkal licitáljanak a problémák és kellemetlenségek elkerülése miatt!  (természetesen a szekrényen és szekrényben lévő dolgok nem képezik az aukció tárgyát)
FIGYELEM! A ZÁRÁS ELŐRE HOZHATÓ – AMENNYIBEN KÜLD ÜZENETBEN EGY AJÁNLATOT – EZ ESETBEN 24 ÓRA ALATT LEZÁRUL AZ AUKCIÓ! ÉRDEMES MEGFIGYELŐBE TENNI AZ AUKCIÓT, HOGY NE MARADJ LE RÓLA ZÁRÁS ESETÉN!
több hasonló terméket találsz most egy forintért az aukcióim között, KIÁRUSÍTÁS / GARÁZSVÁSÁR!
Érdemes aukciófigyelőbe tenni a terméket (MEGFIGYELEM gomb, jobb felül), mert több érdeklődő esetén az aukciót megfigyelőknek, időnként egyedi, a fix ártól még kedvezőbb ajánlatot is küldök! Ha a zárást szeretné (24 óra múlva lejár) előrehozni, küldje meg üzenetben ajánlatát – így más termékekkel kombinálhatja a szállítási költséget!
Kérdések és válaszok:
- A terméket/termékeket személyesen veheted át Hajdúsámsonban, az Eladó címén, egyeztetett időpontban (hétköznap vagy akár hétvégén is egyeztetést követően). Fizetés készpénzben átvételkor vagy banki előre utalással is lehetséges érintésmentesen.
- Amennyiben egy terméket megnyer, kérem (emailben) vegye fel velem a kapcsolatot, 3 napon belül. Amennyiben a Vevő egy hét alatt sem jelentkezik a termékért (azaz addig sem fizeti ki és szállítja el), az aukciót újraindítom, a jövőben pedig nem fogadok licitet a felhasználótól.
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ MEGVESZEM MOST! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket vagy egy forintos aukció esetén licitáljon amennyit Önnek megér,  így akár egy forintért (=ingyen) is elvihető!
Azonnali FIX áras vásárlás esetén a következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
személyesen (Hajdúsámsonban) veszi át a terméket - díjmentesen (a vevő vagy bármilyen meghatalmazottja, ismerőse, stb).
Az aukció zárását követően (kb 30 percen belül) egy automatikus emailt kap a vaterán megadott email címére, mely tartalmazza az elérhetőségeimet és minden további tudnivalót. Ezt követően telefonon tudjuk egyeztetni az átvétel idejét. Fizetni készpénzben átvételkor tud, vagy átutalással is.  
Egy erre küldött válaszemailben vagy telefonon fel tudja venni velem a kapcsolatot (kérjük 3 napon belül).
A vevő vállalja, hogy legkésőbb egy héten belül kifizeti a terméket és gondoskodik annak elszállításáról. Amennyiben az aukció lejártát követő egy héten belül nem tudja elvinni a terméket, kérem licit előtt jelezze (ez esetben viszont a termék ellenértékét átutalással kell kifizetni 1 héten belül).
A nyertes vevő megértette, és elfogadta, hogy a vatera szabályzata alapján nyertes licit esetén fizetési kötelezettsége keletkezik.
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-10-26 19:42 .