2020. január 25., szombat

PanzerGlass? 40mm Apple Watch Series 4 kijelzővédő üveg - Jelenlegi ára: 10 562 Ft

Gyártói cikkszám:
2013
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
PanzerGlass
Edzett üvegLenyűgöző ütés- és karcállóságNem gyűjti az ujjlenyomatokatEgyszerű feltenniExkluzív és kellemes tapintásKristálytiszta, teljesen áttetsző
A tökéletes képernyővédelem Apple okosórákra. A PanzerGlass kitűnik a tömegből köszönhetően a lenyűgöző ütésálló kialakításnak, kristálytiszta áttetszőségnek és kellemes tapintásnak. A PanzerGlass? ívelt okosóra képernyővédő egy ívelt üveg, amelyet melegítve és hajlítva edzettek, hogy megvédje az óra legsebezhetőbb sarkait és széleit. Az üveg DOT - technológiával rendelkezik, éleknél ragasztóval tökéletesítve. A PanzerGlass iparágvezető technológiája bármelyik okostelefon vagy tablet képernyőjének tökéletes védelmet biztosít. A mindössze 0, 4 mm vékony képernyővédő tökéletesen illeszkedik az okostelefondra, miközben a lehető legerősebb kijelzővédelmet biztosítja, ütésvédelemmel és karcolásállósággal. A piacon jelenleg elérhető összes telefon- és táblagép modellre kapható. A legerősebb kijelzővédő okostelefonokra. Széleknél lekerekített, ívelt PanzerGlass Dot-technológiával. Jobb érintés érzékenységet biztosít, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, miközben a kiváló PanzerGlass erőt és ellenállást biztosítja. PanzerGlass: Több mint üveg.
Kedves Vásárló!
Fontos információ! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 10 562 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .