2019. október 26., szombat

Starbucks by Nespresso Blonde Espresso Roast őrölt, pörkölt kávé 10 db - Jelenlegi ára: 1 099 Ft

Tartalom: 10 kapszula őrölt pörkölt kávé a Nespresso rendszerhez. 100% Arabika.
Selymesen édes ízjegyek
A beszerzés, a keverékek készítése és a pörkölés területén szerzett közel öt évtizedes tapasztalatunk eredménye: egy második, merészen lágy eszpresszó. A latin-amerikai kávészemek különleges keverékéből gondos pörköléssel keltettük életre az édeskés, izgalmas ízeket. Lágy és kiegyensúlyozott íze a tejjel tökéletes párost alkotva egy bársonyos, klasszikus eszpresszót eredményez, hivalkodó pörkölt íz nélkül.
Starbucks? minőség
A minden alkalommal tökéletes eszpresszókávé készítéséhez a Starbucks? espresso kapszulák tetejét mindkét oldalon alumíniumréteggel vontuk be.
Ezt a kávéfőzők pengéi könnyedén átlyukasztják, a víz pedig optimális mértékben tud átfutni a kapszulákon, így biztosítva a tökéletes eszpresszót minden egyes alkalommal.
A 100%-ban arabica babokat Amszterdamban pörköljük, majd a kávét Franciaországban őröljük és töltjük a kapszulákba.
Kompatibilitás
A Starbucks? espresso kapszulák bármely Nespresso? * márkájú kávéfőző géppel használhatóak, a beépített Nespresso? * készülékek kivételével, mint például a Miele és a Buiness Solution Nespresso? * készülékek.
Amennyiben kérdésed merül fel a Starbucks? espresso kapszulákkal és azok kompatibilitásával kapcsolatban, kérünk, írj nekünk az alábbi e-mail címre: customercare@amrest. eu
*A Starbucks Coffee Company-től független, harmadik személyhez köthető márka


Jelenlegi ára: 1 099 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .