2019. szeptember 30., hétfő

NESPRESSO DeLonghi Essenza EN97.W kapszulás kávégép - Jelenlegi ára: 1 Ft

Keveset használt, ami azt jelenti, hogy kb havi 3-5 kapszula. Vigyáztam rá, a doboza is megvan, tiszta és sérülésmentes. Jól működő készülék.
Összeköltözés miatt eladó (az újabb testvérét tartjuk meg).
Nagyon kis dizájnos, fekete-fehér jellege miatt bármilyen stílusú konyhában jól mutat. Könnyű tisztán tartani.
Budapesten vehető át személyesen.
Összeköltözés és költözködés miatt feleslegessé vált néhány dolog a háztartásban, a napokban még folyamatosan töltök fel, érdemes ránézni a profilomra, hátha találsz valamit, ami tetszik. Mindent 1 ft-on teszek fel. Itt találod meg az általam feltöltötteket:  https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=vandus23
Tulajdonságok:
Kiváló energiafelhasználás (A– 40%*)
Üzemkész állapot : 25- 30 másodperc alatt
Víztratály: 0, 9 l
Automatikus kikapcsolási mód 9 perc használaton kívül állpot után (30 percre programozható)
Tároló konténer 10-14 használt kapszula számára
Teljesítmény: 1260 W
Tömeg: 3. 50 kg
Fehér
Méretek:   16, 6 x 29, 1 x 25, 2 cm (szélesség, magasság, mélység)
Leírás
Egyszerűen kezelhető kapszulás kávéfőző
-
A Nespresso kifejlesztett és szabadalmaztatott egy egyedülálló rendszert, amely az espresso kávé elkészítésének minden lépését tökélyre fejlesztette, a legkiválóbb kávészemek kiválogatásától a kávé elfogyasztásának fenséges pillanatáig.
-
A Nespresso gépek mindegyik változata, köztük a Nespresso-Delonghi EN97 Essenza kapszulás kávéfőző szabadalmaztatott aromakivonó-rendszerrel rendelkezik, amely rendkívül nagy nyomást biztosít (maximálisan 19 bar). Minden egyes beállítás pontos számítások eredményeként jött létre, melynek köszönhetően a Grand Cru kávék aromáinak teljes skálája kibontakozik a kávéban. Ez az technológia valódi testességet és egyedülállóan sűrű, olajosan csillogó krémet eredményez.
-
A légmentesen lezárt, 100%-ban újrahasznosítható alumíniumkapszula optimális körülményeket biztosít a kávé számára, és megakadályozza a frissen őrölt kávéban jelen lévő 900 rendkívül illékony aroma oxidációját. A tökéletes espresso a legkiválóbb minőségű és páratlanul friss kávé, valamint a magas nyomású víz bonyolult alkímiájának köszönhetően bontakoztatja ki testességét, intenzitását és aromáinak sokféleségét.
-
A Nespresso 16 Grand Cru őrleményt kínál, melyek mindegyike kifinomult karakterrel és egyedülálló aromaprofillal rendelkezik. A különleges választékban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő espresso, lungo őrleményt - legyen az intenzívebb vagy lágyabb pörkölésű.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-10-21 22:56 .