2019. június 4., kedd

Einhell TC-LD 25 Lézeres távolságmérő (2270075) - Jelenlegi ára: 14 595 Ft

Einhell TC-LD 25 Lézeres távolságmérő (2270075)
Az Einhell TC-LD 25 lézeres távolságmérő egy kisméretű, akár zsebben is hordható és könnyen kezelhető készülék, amely 25 méteres hatótávolságával egyszerű és pontos méréseket tesz lehetővé.
A praktikus mérőeszköz segítségével pillanatok alatt megmérheti az egyes szakaszok hosszát, sőt, területet és térfogatot is számolhat vele. Nem számít, hogy újépítésű épületekben, tatarozási és felújítási munkákhoz, kertrendezéshez, vagy egyszerűen csak a műhelyben, egy munkadarab megmérésére szeretné használni a készüléket: a lézeres távolságmérő hasznos segítőtárs, legyen szó bármilyen mérésről.
A referenciapontot a készülék elülső vagy hátsó éléhez tudja igazítani. A Min. /Max. funkció segítségével tartós mérést is végezhet a készülékkel. A Softgrip felület tovább növeli a komfortérzetet, és még kényelmesebb munkavégzést biztosít.
A felhasználó biztonsága érdekében a lézersugarat csak a BE/KI kapcsoló gomb kétszeri megnyomásával kapcsolhatja be. Ha nem használja a készüléket, akkor 3 perc után automatikusan kikapcsol. A lézeres távolságmérőhöz mellékelünk egy praktikus táskát is.
Az Einhell Red termékekre 2 + 1 év kiterjesztett garancia érvényesíthető, ha a vásárlást követő 90 napon belül regisztrál az alábbi linken. Figyelem a garancia kiterjesztés bizonyos feltételekhez kötött, melyekről itt olvashat: http: //www. einhell. hu/hu_hu/garancia-kiterjesztes. html
 


Jelenlegi ára: 14 595 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .