2018. május 25., péntek

Ledes sminktükör - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Ledes sminktükör
Ahányféle nő, annyiféle tükör. Lehetne ez egy mondás, hiszen vagyunk egy páran, akik előszeretettel képesek a fürdőben vagy bármilyen más kényelmetlen tükörnél sminkelni, miközben bosszúságunk is egyre csak nő a nem éppen komfortos környezettől. Ha úgy döntenénk, hogy beszerzünk egy tükröt, akkor érdemes figyelembe venni néhány szempontot, minthogy mennyire lehet állítani, forgatható és kényelmesen használható-e. Amennyiben egy új tükörre adjuk a fejünket, akkor az mindenképpen ez a LED-es sminktükör legyen, amely kellően garantálni fogja a kényelmes és bosszankodás nélküli készülődést.
Kialakítása hasonlít egy tábla gépre, így nagy felületen fogja biztosítani a jól láthatóságot, valamint a tükörlapba 16 darab fehér LED világítás van beépítve. Ennek köszönhetően könnyedén megvilágítja az arcodat, így nyugodtan és koncentráltabban sminkelhetsz, ráadásul az arctisztítás, szemöldökszedés vagy a rúzsozás is gyerekjáték lesz. A stabil talp biztosítja, hogy zavartalanul használhasd, nem fog eldőlni vagy billegni sem, miközben a talpat tetszőlegesen állíthatod és 180°-ban el is forgatható.
A tükör alján található egy érintőgomb, amivel Ki-Be kapcsolhatod a világítást. A talpban találhatsz egy tárolót is, ahová tárolhatod mindazokat a kellékeket, amelyekre szükséged lesz.
Hasznos tudnivalók a LEDes sminktükörről:
? Sminkelj egyszerűen és könnyedén, bosszankodás nélkül.
? A tükörben 16 darab fehér LED világítás van beépítve, így tökéletesen fogja megvilágítani az arcodat.
? 180°-ban elforgatható.
? A talp stabil, így nem fog billegni.
? A tükör mérete 16. 5 x 22. 5 cm.
? A talp mérete 16 cm.
 


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .