2017. október 24., kedd

Forgókefés seprű, beépített tartállyal. - Jelenlegi ára: 4 700 Ft


Forgókefés seprű, beépített tartállyal. A pörgő keféjével ellentmondást nem tűrően gyűjti össze a szennyeződést a belsejében lévő tartályba, miközben tolod; a takarítás végeztével egyszerűen kiönthető minden piszok. Konyhaasztal körüli morzsák? Szétszóródott chips? Kitúrt macskaalom? Behordott és megszáradt sár? Ezekhez többé nem kell lehajolnod! 360° -ban forgatható, 110 cm-es nyelével a legkényesebb helyeket is könnyen eléred, laposságának köszönhetően a bútorok alá is befér. Használhatod márvány-, kerámia- vagy fapadlón, és bármilyen kemény felületen. Különösen ideális idősek számára. Takarítófej: 31x19 cm; nyél: 110 cm. Eredeti dobozában.
Sok mindent teszek fel 1. -ft-ért, nem használom és csak a helyet foglalja.  
1. -ft-ért megnyert terméket nem postázok, csak személyesen adom át a rendszer által megadott címen. Kérlek ennek tudatában, licitálj, Személyesen csak Újpesten a lakásomon tudom odaadni, sehova nem viszem, vagy posta.
Nézzél szét az oldalamon, hátha találsz még valamit, így postaköltséget spórolhatsz. Átvételről, postázásról saját oldalamon /Ismerj+ /olvashatsz. Köszönöm, hogy benéztél
Vásárlás után a Vaterán keresztül értesítő levelet küldök, amelyben az utaláshoz szükséges összes adat, és az átvételi hely címe is szerepel.
KÉREM FIGYELMESEN OLVASD EL A VATERÁTÓL KAPOTT !!! LEVELET

Jelenlegi ára: 4 700 Ft
Az aukció vége: 2017-11-14 16:38 .