2017. április 6., csütörtök

Adidas Superstar, tavaszi akció. Utánvétel, garancia. - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

ADIDAS SUPERSTAR
ÚJDONSÁG! ADIDAS Superstar! Bevezető akció! A legdivatosabb modellek, nálam. Csak 1 hétig!! 6490 ft! A Rendeléshez pontos név , postacím , és telefonszám szükséges. A Cipő 6490 a posta 1490. Postai utánvétellel küldöm, fizetni átvételkor kell a futárnak. MINDEN HÉTEN KEDDEN POSTÁZOK, ÉS CSÜTÖRTÖKRE ÉR ODA. hétfő EStIG LEHET RENDELNI, KÜLÖNBEN EGY HETET CSÚSZIK A POSTÁZÁS. A képeken található kód,  amivel rendelni tudtok, és hogy milyen méret van a cipőből. Mindegyik modellből van minden méret. Rendelni privát üzenetben tudsz. A rendeléshez pontos név, postacím ahova küldhettem, ( irányítószám, településnév, utca házszám) és egy telefonszám szükséges. Kedden ként postázom a legkésöbb hétfő estig beérkezett rendeléseket. Ezek a csomagok csütörtökre érnek oda. Fizetni átvételkor kell a futárnak
A Termék készleten van, nem kell 3-5 hetet várni rá. Utánvétellel postázuk, fizetned átvételkor kell. Rendeléskor kapsz egy e-mail címet a vaterától, da kell megírnod melyik modelt szeretnéd, kell egy pontos név, postacím ( irányitószám, településnév, utca házszám) és egy telefonszám. Ezeket az adatokat csak licitálás után, e-mailben ad meg, minden más módját az adatcserének a vatera szabályzata tilt! kérlek ezt vedd figyelembe.
Rendelj most, igazán megéri, mert:
- Nem kell heteket Várnod a csomagra
-Nem kell előre utalnod: mindenhova postai utánvétellel küldjük
-A legolcsóbban, az elérhető legjobb minőségben nálam!
FONTOS!!!
A vásárlást, és a kiszolgálást lényegesen leegyszerüsiti a vaterás megrendelő lap szabályos, hiánytalan kitöltése.   Pontos és valósz szállítási adatok megadása, e-mail cim, illetve telefonszám.  Ha eltér  vaterán megadottól ezt a megjegyzés rovatban tüntesd fel.   A megjegyzés rovatban tüntesd fel továbbá hogy pontosan milyen táskából milyen méretet küldhetek. Ha ez megvan rögtön össze tudom késziteni a csomagod, és garantáltan időben tudom postázni. Ha nem sikerül kitölteni akkor igyekszem felveni a kapcsolatot a hiányzó információ miatt, de mindenkinek könnyebb ha minden hiánytalanul, és pontosan van megadva.  Köszönöm
Rendelés után kell leadnod az adataid. Minden héten kedden postázom, ha hétfő estig sikerül rendelni akkor fel tudom adni. Ezek a csomagok csütörötkön érnek oda. Fizetned a futárnak kell átvételkor.  
A Termék eredetiségére garanciát nem tudok vállalni.  .   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős.
E-mailben tudunk kommunikálni, mivel napközben dolgozok, és nem díjazzák ha telefonálgatok, de e-mailre mindig írok. és a késöbbi félreértések elkerülése véget is jobb, ha írásban kommunikálunk.
A nem használt terméket 8 napon belül tudom cserélni.
Köszönöm, hogy megtekintetted aukciómat, vásárolj még ma, ne maradj le!
Jó vaterázást! : )
Ha tetszik ajánlatunk, oszd meg a közöségi oldalon is! : ) ; ) Köszönjük!


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2017-04-19 19:22 .