2017. március 24., péntek

HISENSE csecsemő légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Magyarországi bevizsgálása és forgalmazása a Madarász utcai gyermekkórházban történt. Ennek használatára ott rövid ismertetést is adtak.
A készülék folyamatosan figyeli a baba légzéshez kapcsolódó mozgásait. Figyelmeztet, ha a légzőmozgás megáll, vagy rendszertelenné válik. Ez teljes nyugalmat biztosít Neked abban, hogy azonnal tudni fogod, ha a babádnak szüksége van rád.
Jellemzők
Állandó felügyeli a baba mozgását és légzését.
Akusztikus és vizuális (vörös fény) riasztás, ha a légzés megszűnik több, mint 20 másodpercre, vagy ha légzésszám lelassul kevesebbre, mint 10 légzés percenként.
Biztonságos és integrált rendszer: A monitor egység csatlakoztatható az érzékelő padhoz melyek a matrac és kiságyrács vagy ágyalap között találhatóak. A rendkívül érzékeny érzékelő közvetlenül nem érintkezik a babával. Csecsemőt mozgásában semmilyen módon sem korlátozzák vagy akadályozzák.
A passzív érzékelő teljesen biztonságos, nem bocsát ki semmilyen sugárzást. Hi Sense-szet a baba nem látja és nem is érzi, a készülék mégis érzékel minden baba által keltett légzést és mozgást.
működése: 4db AA elem (nem tartozék)
szenzorpad mérete: 2 x 27 cm X 44 cm , így ha a baba nő , akkor nagyobb ágyban is használható.
Életeket Menthet!

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2017-04-14 11:26 .