2017. február 14., kedd

MARGARET-3 Konyhabútor 260-as, DIÓ színben, dió színű munkalappal - Jelenlegi ára: 145 990 Ft


Margaret-3 konyhabútor összeállítás ajtó frontjai dió színösszeállítással készülnek, a konyhaszekrény oldala pedig szintén dió színben.
A konyhabútor munkalapja dió színű. Modern megjelenést és harmónikus hatást kölcsönöz a konyhájának.
Az összeállítás konyhagépeket, csaptelepet, szifont, mosogatótálat, illetve dekorációt nem tartalmaz. Önálló elemek nem rendelhetők hozzá, csak kompletten kerül forgalmazásra. Az elemek sorrendje tetszés szerint variálható.
A termék lapra szerelten kerül átadásra. Tartozék munkalapok dió színben: 1db 80cm x 60cm-es, 1db 40 cm x 60 cm-es és 1db 40cm széles.
Szélesség: 260 cm
Alsó elemek magassága: 85 cm
Alsó elemek mélysége munkalap nélkül: 45 cm
Felső elemek magassága: 120 cm
Felső elemek mélysége: 31 cm
Tisztelt Internetes Megrendelőnk!
A vásárláskor Ön minden esetben SZÁMLÁT fog kapni és a hatályos jogszabályok értelmében GARANCIÁT is vállalunk!
A megrendelést követően 10% előleget kell átutalással kiegyenlítenie, amelyről SZÁMLA FOG KÉSZÜLNI! A különbözetet az átvételkor készpénzben tudja rendezni, ekkor készhez fogja kapni a VÉGSZÁMLÁT is. Az átutaláshoz szükséges bankszámla számunkat a rendelési folyamat elindulását követően az Előlegbekérő e-mail üzenetben el fogjuk küldeni Önnek. Az előleg befizetése nélkül nem indítjuk a kiszállítást!
Ha Ön igényli, akkor a termékeket ORSZÁGOSAN minden településre kapuig házhoz szállítjuk. A szállítási költség összegét a terméklapon "Szállítási és garanciális feltételek" fülön találja meg.
A készleten lévő termékek esetében a szállítások munkanapokon és gyűjtőfuvarral történnek, a szállítási időpont 2 munkanappal korábban egyeztetésre kerül majd.
Rendelését ezúton is köszönjük!

Jelenlegi ára: 145 990 Ft
Az aukció vége: 2017-03-07 09:23 .