2016. augusztus 25., csütörtök

MARLEY EM-JE070-RA, Mystic In-Ear fülhallgató, ... - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

MARLEY EM-JE070-RA, Mystic In-Ear fülhallgató, rasta
Szórakoztató elektronika / Fejhallgató, fülhallgató / Fülhallgató
Termék elérhetősége: külső raktárról, 1-3 munkanap
In-ear kialakítás, mély basszus,   dinamikus neodymium mágnessel ellátott vezérlő fémjelzi ezt a fülhallgatót. 3. 5 mm-es jack csatlakozás, aranyozott vég, széles körű kompatibilitás a legtöbb lejátszóval, telefonnal, iOS és Android készülékekkel. Szilikon fejek három féle méretben, hogy minden fülbe tökéletesen illeszkedjen és a legmegfelelőbb kényelmet és hangzást biztosíthassa A magas minőséget nem csak a termék gyártásánál vették figyelembe a Marley-nál, hanem a környezet védelmet is szemelőtt tartva, újrahasznosított papírból készítik a csomagolást is. Ezért mikor megveszed ezt, te is gyűtsd szelektíven a csomagolást, hogy ezzel is óvjuk a környezetünket! Ár-érték arány jellemzi ezt a fülhallgat� �t, tökéletes egyensúly a hangzás, a stílus és a kivitelezés tekintetében. Magas minőségű tervezés, körneyezet tudatos gondolkodás és anyagok felhasználásával készült , a hangszóró 9 mm-es, a Mystik fejhallgató kompakt, rugalmas és erőteljes zenei élményt biztosít.
Garancia12 , színrasta , Impedancia16 , Minimum frekvencia18 , Maximum frekvencia20000 , PlatformNincs , Vezérlésnincs , Fülhallgató kialakításHallójárati , Fülhallgató típusHallójárati , Fülharang3 méret (S, M, L) ,
Több darab rendelése (vagy más termékekkel együtt rendelése) esetén a szállítási díj nem változik - még ha a Vatera rendszere ezt is jelzi! A házhozszállítás díja országosan fix: 990 Ft. Személyes átvételre díjmentesen Budapesten a XI. kerületben van lehetőség.
Marley  , marmrlemje070ra_1  , 846885007013

Jelenlegi ára: 4 999 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . MARLEY EM-JE070-RA, Mystic In-Ear fülhallgató, ... - Jelenlegi ára: 4 999 Ft