2017. október 31., kedd

Nyuszis vízálló konyhai kötény 1 ft NMÁ ! ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Méret: 70cm x 50cm
A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)
Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot, mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.
A termék külföldről érkezik,  ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj.  
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!
A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet, címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín, méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.
A fizetés előre utalással történik, az aukció leütését követően kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.
Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.
A termékek csak rendelésre elérhetőek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.
Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.
 
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!
 
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedői jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-11-21 20:57 .

LED Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 990 ft.
1 db/küldemény
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-11-01 19:37 .

Fa futóbicikli, tanulóbicikli Police 12". - Jelenlegi ára: 10 500 Ft

Eladó a képen látható használt állapotban lévő Fa futóbicikli, tanulóbicikli 12".
A képek tökéletesen tükrözik az állapotát.
Használatból adódó kopás előfordul.
 
Jellemzői:
-Kerekei pumpálhatóak. Kerekei mérete: 12"
- 2-5 éves korig használható.
-Méretei: A bicikli hossza 80cm;
Kormány 53cm.
ülésmagassága állítható 36-38-40cm
-20kg terhelhető.
Szétszerelve postázom!!
A Futóbicikliről Általános Tudnivalók:
-A futóbicikli gyorsan fejleszti a gyerekek egyensúlyérzékét, játszva fejlődik ügyességük és nem utolsó sorban koncentrációs képességük.
-A futóbicikli minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melynek segítségével gyereked első kétkerekű társa lehet. A kerékpár fejlesztő, biztonságos, könnyű, természetbarát és variálható is (nyerge több magasságban fokozatban állítható). A három-négykerekű biciklivel ellentétben kis emelkedőkön is könnyedén közlekedhet vele gyermeked fölfele és lefele.
-A futóbicikli egyik legnagyobb előnye, hogy gyereked lába végig a talaj közelében marad, így ő magabiztosan, bátran ismerkedhet az egyre virtuózabb biciklis feladatokkal. Az egyenletesen guruló, rendkívül jó menettulajdonságú járgánnyal, gyereked pillanatok alatt otthonosan, egyre nagyobb összhangban mozog. Ráadásul elnyűhetetlen; rombolók kisebb hadával szemben is állja a sarat.
-Amikor eljön az igazi kétkerekű pedálos bicikli ideje, minden további tanulás, gyakorlás nélkül elindul vele, mert az egyensúlyt már ezzel megtanulta.
-Gyermekének legkedvesebb játéka lesz. Ajándékozza gyermekének- akár kislány vagy kisfiú- az önállóan utazás felfedezését. A felfedezés érzését, az első mobilitás átélésének örömét. A  futóbicikli tökéletesen igazodik a gyermek természetes mozgásigényéhez akár a második életévtől. Koordináció, óvatosság, elővigyázatosság, ügyesség lesz játékosan gyakorolva.

Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-21 21:44 .

Projektor mennyezeti tartó, 2042583 - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


Projektor mennyezeti tartó, 2042583
Termék azonosító: 18729
A tartó az összes LCD és adat videó vetítő számára alkalmas, és erősen tartja a készüléket. Szerelhető falra vagy mennyezetre.
Műszaki adatok
tartólemez 15°-ig fokozat nélkül dönthető; méret: 325x325 mm. A mennyezettől való távolság változtatható, 600-900 mm között. Mennyiség: 1 db(Egységár: 29 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
FoxPost: 590 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

1000 db körömdíszítő - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
jew

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-11-02 00:46 .

16 db dínó radír 2 db tojással - Jelenlegi ára: 1 Ft


Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
2 tojás/16db/csomag véletlenszerűen küldik a színt
/

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-11-01 13:20 .

ROLEX EZÜSTÖZÖTT KÁVÉS KANÁL ÓRÁSOKNAK - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

SZÉP RITKA ROLEX FELÍRATOS EZÜSTÖZÖTT KÁVÉS KANÁL
ZÜRICHBŐL   HOSSZA : 10, 8-CM

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-21 20:07 .

The North Face outdoor , túranadrág , L-es méret , lezippzárazható - Jelenlegi ára: 3 900 Ft


Eladó a képeken látható The North Face outdoor , túranadrág.  A nadrág használt , de megkímélt állapotban van. Ajánlom mindenkinek hétköznapi viseletnek vagy túrázáshoz, sportoláshoz.  Remek strapabíró és kényelmes darab.  
A nadrág jobb combjának hátulján egy 8-10 miliméteres függőleges részen javítva lett. Lefotóztam 
Gyártó: The North Face
Egyéb méret:  L
Minőség:  használt , szép állapotban van
Anyag: 100% nylon
Méret: L
Derék (cm): 46/51 gumis 
Csípő (cm): 52 (az üllep felett 10 cm-el mérve)
Hossz (cm): 97
Belső hossz (cm): 72
Szín : Sötétzöld
Amennyiben tetszett a termékem, de valamiért nem megfelelő az Ön számára kérem, nézzen szét a többi aukcióm között. Rengeteg outdoor, sport és túraruhát valamint kiegészítőt hirdetek ezen kívül is, ami között hátha megtalálja az Önnek megfelelőt.
Kérek minden kedves látogatómat, ha mód és lehetőség van rá, ne licitáljon komolytalanul vagy vásárlási szándék nélkül, időt és energiát spórolva egymásnak.
Minden esetben igyekszem a legrövidebb időn belül postázni a megvásárolt terméket (álltalában 1-2 nap), ezért kérném a vevőt is, hogy a fizetést is próbálja meg hasonló időn belül teljesíteni. Amennyiben ezt nem tudná megoldani, akkor erről még licitálás előtt legyen kedves tájékoztatni. Az aukció zárását követően automatikusan, levélben tájékoztatom a Vevőt az utaláshoz szükséges adatokról. Kérném a Vevőt, amennyiben Ő nyeri, az aukciót, 24 órán belül vegye fel velem a kapcsolatot és jelezze, hogy hova és milyen formában kéri a csomagot.
Igyekszem minden ruhát úgy lefotózni, hogy a képek ruha állapotát tökéletesen bemutassák. Az új, vagy újszerű megjelölésű ruhák esetében, ha külön nem tüntetem fel, mind hibátlan állapotúak. A használt megjelölésű ruháknál előfordulhat minimális esztétikai hiba ami elkerülheti a figyelmemet (főleg nehezen észrevehető helyeken). Kérek mindenkit ennek tudatában licitáljon.  
Jó keresgélést, és jó Vaterázást !!!!

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-07 13:29 .

Play & Time Octopus kvarcjáték LCD Quartz játék - Jelenlegi ára: 27 000 Ft

Play & Time Octopus kvarcjáték LCD Quartz játék
Tökéletesen működik!!
Dobozában, hihetetlen ritka, gyűjtői RITKASÁG!!!!!

Jelenlegi ára: 27 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-21 00:14 .

Yato Bitkészlet 1/4" , 2db-os készlet TORX T10x100mm , T25x100mm - Jelenlegi ára: 815 Ft

Yato professzionális minőségű szerszám, akár mindennapos szervizipari felhasználásra is ajánlott és alkalmas. Többféle iparág számára gyártanak professzionális célszerszámokat, főként az autóipar, autó szervizeléshez szinte mindent amire szükség lehet. A Yato üzletpolitikájához tartozik a magas fokú tervezés, termékfejlesztés és minőségbiztosítás mellett a megfizethető árszint megtartása.

Jelenlegi ára: 815 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍV LENCSE SZŰRŐ - Jelenlegi ára: 999 Ft

AZ AUKCIÓ TÁRGYA 1 DB RETRO ANTIK
LENCSE ÜVEG SZŰRŐ FÉNYKÉPEZŐGÉP OBJEKTÍVHEZ 
 KITŰNŐ GYÖNYÖRŰ SZÉP ÁLLAPOTBAN
HAGYATÉKBÓL. SAJNA NEM ÉRTEK HOZZÁ SOKAT SEGÍTENI NEM TUDOK !

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 21:08 .

1 pár puha szilikon bütyök korrektor - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5 hét szállítási idővel. A postaköltség 765 ft, nem összevonható több termék vásárlása esetén.
Minden 1 ft!
1 pár
mia/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-11-01 13:22 .

Hauser kávéfőzőgép CE-931 ÚJ - Jelenlegi ára: 21 590 Ft


Leírás:  
Felhasználható kávé: Őrölt
Egyszerre elkészíthető kávék száma: 4 csésze
Választható erősség: Igen
Gőzölő funkció: Igen
Biztonsági fedél: Igen
Beépített kábeltartó: Igen
Teljesítmény: 1800 W
Egyéb megjegyzések: Csepegésgátlószelep
Kivehető csepegtetőtálca
Szétválasztó adapter csészékhez
Gőzölő funkció
Biztonsági fedél
Csészemelegítő tálca
Túlnyomás elleni védelem
Állítható kávéerősség
Teljesítmény: 1800W
Egyéb: cappuccino, tea készítés
Tekintse meg többi termékünket lejjebb görgetve Vatera galériánkba.  


Jelenlegi ára: 21 590 Ft
Az aukció vége: 2017-11-07 14:21 .

Micimackó falmatrica - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

2017. január 1-jétől azokat a háznál kézbesítendő küldeményeket, amelyeket alakjuk/méretük miatt nem lehet levélszekrénybe helyezni, a Magyar Posta csomagküldeményként veszi fel és kezeli. Ez alapján azokat a csomagokat amelyeknek a mérete meghaladja az alábbiakat, postán keresztül csak csomagként tudom elküldeni! Hosszúság: 32, 4cm Szélesség: 22, 9cm magasság: 2, 4cm. Emiatt, ha több terméket is vásárolsz, ha a postával kéred a szállítást, a pontos postaköltséget e-mailben küldöm el.
5 vagy annál több darab dekoráció vásárlása esetén 10% kedvezményt adok! (A szettben lévő dekorációk 1 db-nak számítanak. ) A kedvezmény csak a dekorgumi falmatricákra vonatkozik.
Levélként úgy tudom feladni, ha kivágom a figurákat az ívről.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 20:53 .

Pillanatragasztó 20gr Extra erős / Csúcsminőségű - Jelenlegi ára: 690 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Csúcsminőségű 20gr pillanatragasztó, bevezető áron!
Csúcsminőségű pillanatragasztó, bevezető áron!
Egy jóminőségű pillanatragasztó átlagosan 600-700 Ft-ba kerül és 3-4 grammot kapunk ezért az összegért az áruházban.
A Rill Super Glue kíváló ragasztási tulajdonságokkal rendelkezik, egyszerűen kezelhető, sosem szárad be.
Pillanatok alatt megragaszthatsz vele bármit, ha végeztél, egyszerűen csavard rá a kupakot, a flakon speciális felülete nem engedi beszáradni. Vége az összeragadt kupakokkal való küzdelemnek!
Tulajdonságok
Töltőtömege 20 gramm (ez az átlagos négyszerese) amit az utolsó cseppig elhasználhatsz, garantált eltarthatósági ideje: 3 év
Alkalmas: fa, fém, üveg, porcelán, műanyag, műbőr, bőr, textil, ragasztására, pillanatok alatt!
Ne hidd el, próbáld ki, rizikó nélkül!
Ha úgyérzed, nem volt igazunk, 8 napon belül hozd vissza, és mi visszaadjuk neked a termék árát.
Eredeti ár: 1 490 Ft
Akciós ár:
690 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 20:24 .

Praktikus csiptethető LED lámpa - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 895 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Sapkára is tehető, de önmagában is használható!
1 db 5 soros/csomag
Minden 1 ft!
dg/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-11-01 08:04 .

Wireless IP éjjellátó dóm kamera/fémház+mozgás - Jelenlegi ára: 55 900 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Fémházas éjjellátó wireless IP dóm kamera / mozgásérzékelővel
Félsz a betörőktől, nem érzed magad biztonságban? Szeretnéd biztonságban tudni az értékeidet még akkor is, ha nem vagy otthon? Álmatlan vagy éjszakánként?
Itt a megoldás!
Egy csapásra oldódhat meg minden problémád, nem lesz szükséged másra csak erre az elegáns fémházas biztonsági kamerára.
Plug&Play funkcióval rendelkezik, vagyis nincs más dolgod mint összedugni és minden állítgatás nélkül működik is.
Legyél bárhol, bármikor okos telefonodon egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével megnézheted, hogy mi történik lakásodban, kertedben.
HD felbontásának köszönhetően nem lesz többé elmosódott kép, minden apró részlet látszód majd a felvételeken. Éjjellátó és mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, legyen bármilyen sötét, a kamera mindent látni fog!
A 360°-ban forgatható kamerát vezérelheted telefonodról vagy az interneten keresztül, nem kell otthon lenned többé ahhoz, hogy körülnézhess lakásodban.
Ha te is a teljes biztonságra és nyugalomra vágysz, akkor ez az a kamera amire szükséged lesz!
Tulajdonságok:
- Plug & Play IP kamera: egyszerűen beüzemelhető
- Fémházas, vízálló
- HD felbontás / 1280x720
- Wi-fi kompatibilis
- Mobilon bárhonnan-bármikor használható
- Teljes kameramozgatás H: 360° V: 90°
- Automatikus IR-LED-es megvilágítással, teljes sötétben is lát (akár 15 m-ig)
- Kül- és beltérre
-Emailben értesít, ha mozgást észlel
- Doboz tartalma: 1db Wifis IP kamera, adapter, falra rögzíthető kamera tartó, CD
Eredeti ár: 74 900 Ft
Akciós ár:
59 900 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 55 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 17:26 .

86 - 92-es fiú ruhacsomag 18. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Eladó egy 7 darabból álló fiú ruhacsomag.
Méret: 86 - 92
Ára: 1500 ft
Tartalmaz:
- Mini rebel felső
- felső
- Minice trade mark felső
- Impidimpi felső, az ujja foltos
- George felső
- Spongyabobos felső
- Zara knitwear felső
A ruhák szép állapotban vannak.
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-21 08:20 .

Fifa 2016 PS3 Játék - Jelenlegi ára: 5 980 Ft

Eladó Fifa 2016 PlayStation3 Használt Játék!
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.


Jelenlegi ára: 5 980 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 18:00 .

2017. október 30., hétfő

Lenovo Thinkpad Basic Dock 65W (EU) - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Eladó a képen látható Lenovo Thinkpad Basic Dock 65W (EU). A dokkoló bontatlan!
ThinkPad Basic Dock
Csatlakozók:
2x USB2. 0
1x USB3. 0
1x Gigabit Ethernet LAN
1x VGA videó
Tápegység:
65W AC adapter
Kompatibilis:
X240, T540p, T440p, L540, (T440/T440s és L440 csak integrált VGA változathoz)


Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 17:48 .

56 62 68 babaruha csomag 21 darabos - Jelenlegi ára: 2 849 Ft

Eladóak a képeken látható babaruhák. Állatszőrtől és dohányfüsttől mentes otthonból.  
56, 62 és 68-as méretezésűek:   
Rugdalózó 8 darab (3 db 56-os, 3 db 62-es, 2 db 68-as) ujjatlan és hosszú ujjúak vegyesen
1 db 56-os hálózsák.  
1 db 56-os kis felső (csíkos)
1 db 56-os kis fehér kabátka
10 db body 56 és 62 méret vegyesen, rövid ujjúak, hosszú ujjúak és ujjatlan.  
Van köztük bolyhos, van teljesen hibátlan és van picit bolyhos. Használt, de jó állapotú ruhákról van szó - kérlek ennek tudatában licitálj.  
Kizárólag postán maradóként vagy postaautomatába vállalom a postázást.  
Postaautomatába 490, - Ft, postán maradóként kb. 850, - Ft a postaktg.  


Jelenlegi ára: 2 849 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 18:20 .

GEKO Átalakító adapter készlet légkulcshozG10090 - Jelenlegi ára: 7 200 Ft

Jellemzők
Az összes használatos méretet magában foglaló (1/4" - 1") átalakító, szűkítő és bővítő adapter készlet légkulcshoz és kézi szereléshez egyaránt. Cr-Mo ötvözött acél alapanyagának köszönhetően a legnagyobb gépi (légkulcs) igénybevételt is bírja. Segítségével az összes befogású dugókulcs fejet (1/4", 3/8", 1/2", 3/4" és 1") használhatja bármilyen végződésű légkulccsal vagy kézi hajtókarral. A készetet zárható műanyag kofferben szállítjuk, így az mindig rendezett és nem vész el.
Készlet tartalma
1/4"x 3/8"
3/8" x 1/2"
1/2" x 3/4"
3/4" x 1"
3/8"x 1/4"
1/2" x 3/8"
3/4" x1/2"
1" x 3/4"


Jelenlegi ára: 7 200 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 22:07 .

Régi retro konzol TV játék konzoljáték játékszoftver sárga kazetta Spiderman - Jelenlegi ára: 580 Ft

Mottó: Hiszünk abban, hogy a régi tárgyaknak történetük van emelyek csak arra várnak, hogy mesélhessenek!
Az időutazás lehetséges!
A TERMÉK KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN! Tesztelve! MŰKÖDIK!
POSTA AJÁNLOTTAN Postán maradó: 550FT
További postázási lehetőségek:
Webox és Rókapostát nem tudjuk felajánlani mert egyik sincs nálunk Cegléden!
Magyar Posta Automata MPL szolgáltatását viszont igen, ha van nálatok is: 20kg -ig 490 ft
Postapont/postán-maradó/ 2kg-ig 850ft 5 kg -ig 990ft
DPD futár házhoz szállítás 3-kg-ig 890ft
Magyar posta Vatera futár házhoz kézbesítés: 2kg -ig 950 Ft 5 kg-ig 1150ft
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL CSAK CEGLÉDEN!
TÖBB TERMÉK ESETÉN A KOMBINÁLT POSTA LEHETSÉGES!
MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLUNK!
TERMÉKET MEGNYERTED, MI LÉPÜNK KAPCSOLATBA VELED!
NEGATÍVOT SENKINEK SEM ADUNK!
LICITET IS TÖRLÜNK!  
EGY HÉT TELJESKÖRŰ GARANCIA MINDENRE!
PONTOS, KEDVES, UDVARIAS ÜGYINTÉZÉS! VÁLASSZ MINKET!
KELLEMES LICITÁLÁST!

Jelenlegi ára: 580 Ft
Az aukció vége: 2017-11-07 10:59 .

Világító karácsonyi dekoráció - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Hangulatos LED világításos, karácsonyfa formájú díszvilágítás. 2 db AA elemmel működik.
Mérete 40x20 cm.

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2017-11-05 21:59 .

RGB LED szalag, 5050 ledsor csík, 1m, 60led/m - Jelenlegi ára: 899 Ft



Jelenlegi ára: 899 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 04:33 .

MINYONOK Minion falmatrica (60x30cm) - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

..:: Vidám gyerekszoba dekoráció ::..
MINYONOK (Minions) falmatrica faldekoráció faltetoválás
MÉRET: egyedi, elrendezéstől függ - a figurák 15 cm magasak
 
Általános por- és zsírtalanítás után falra, bútorra, ajtóra, csempére, tapétára és üvegre ragasztható.
Rendkívül könnyű a felhelyezése az eltávolítása pedig semmilyen nyomot nem hagy, nem károsítja a felületet.
***
SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:
Személyes átvétel Dunaújvárosban és környékén: 0 Ft
Más futárszolgálattal utánvéttel (Pick Pack Pont átvételi pontra szállítással): 890 Ft
DPD vaterafutár másnap házhozszállítással előreutalás esetén: 890 Ft
DPD vaterafutár másnap házhozszállítással utánvéttel: 1110 Ft
Elsőbbségi, ajánlott küldeményként, előre utalással: 1125 Ft
Postai utánvéttel az aránytalanul és indokolatlanul magas ár miatt nem küldöm!
***
Nem ilyet gondoltál a gyerkőc szobájába? Nézd meg a többi falmatricámat is!
utya, kutyás, állat, állatos
MINYONOK #1 falmatrica (60x45 cm): 3050, -
MICIMACKÓ TIGRIS névreszóló gyerekszoba falmatrica: 3980, -
BAGOLY FA falmatrica faldekoráció: 3650, -
DIZÁJNOS famintás falmatrica (1x2 méter): 9550, -
micimackó, tigris, malacka, disney, pooh, winnie


Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 05:46 .

Hamupipőkés TV játék gyerekeknek - Jelenlegi ára: 4 490 Ft


Eladó a képen látható Hamupipőkés TV játék gyerekeknek.
Működik, működését fényképeztem (a TV nem képezi az aukció részét! : ) )
Mérete: 15 cm
Állapotát a képek tükrözik, a fehér részek kicsit megsárgultak, de ezt leszámítva újszerű állapotú. Angol nyelvű.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk. A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valamit nem vettem észre, bátran szólj, s megbeszéljük : )!
A termékeket használat előtt tisztítani szükséges!!
Szeretném jelezni, hogy 2017. augusztus 7-től, augusztus 14-ig nem tudok postázni! Szeretnék megkérni mindenkit, hogy csomagjaikat előtte vagy utána kérjék! Köszönöm : )
 Kérdezz Bátran: ))
Pontos postaköltséget csomagolás után tudok mondani!!
Számlaszámom: 11732064-20064251 OTP Bank


Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 09:36 .

Marburger Krokonarbung Caiman M-535 (52908) fekete 8mm bőr óraszíj - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Eladó a képen látható Marburger Krokonarbung Caiman M-535 (52908) fekete 8mm bőr óraszíj. A termék új, bontatlan!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 17:49 .

40-44 cm-es fejre sárga szőrmés jelmezsapka, parók - Jelenlegi ára: 500 Ft

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2017. január1. után sajnos nem áll módunkban ajánlott levélként postázni, csak csomagban. Webox, Foxpost szintén nem lehetséges, kérjük, ne is kérjék, ne is kérdezzék. (A leírás adott termékeknél még tartalmazhat ettől eltérő postai információt, de kérjük, azt ne vegyék figyelembe. Sajnos se kivenni, se módosítani nem tudjuk tömegesen, és ahhoz túl sok termékünk fut, hogy egyesével kijavítsuk. ) Megértésésüket köszönjük.
Termékmegnevezés: 40-44 cm-es fejre sárga szőrmés jelmezsapka, paróka
Termékleírás:
Kedves Vásárlóink !
Kérjük, figyelmesen olvassa el az aukció oldalán leírtakat. Folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk Önöket. Kínálatunkban főként alig használt márkás gyermekruhákat, kiegészítőket, cipőket, játékokat, sportfelszerelést talál.
A megrendelés leadásakor kiválaszthatja az Önnek megfelelő szállítási módot. Ezek a következők: 1. Személyes átvétel: Bp. XI. ker., Albertfalva u. -i és Fonyód u-i villamosmegállók között. Nyitva tartás: H-CS: 9-17, P: 9-14 2. Ajánlott levélként/csomagként a Magyar Posta által
Mivel termékeink tömeges feltöltéssel kerülnek fel az aukciós portálra, így a feltüntetett postaköltség automatikusan kerül minden termékhez, ami nem minden esetben fedi a valóságot. Aukciózáráskor mindenkinek írok egy pontos végösszeget. Amennyiben nem biztos benne, hogy milyen postaköltséggel tudom küldeni az árut, kérem, kérdezzen! Utólagos reklamációt emiatt nem tudok elfogadni.   Kérem az alábbi a táblázatot figyelembe venni:   100 g-ig: 505 Ft 250 g-ig: 540 Ft 500 g-ig: 750 Ft 2000 g-ig: 950 Ft 5000 g-ig: 1150 Ft 5, 1 kg-10 kg-ig: 1200 Ft Utánvét: összegtől, súlytól függetlenül 1455 Ft Néhány, extra nehéz vagy nagy terjedelmű áru esetén külön postai díjszabás lép érvénybe (pl. babakocsi, gyerekülés, stb. )
A Felicity Bababolt termékeit más internetes oldalakon, illetve a boltban is forgalmazzuk. Igyekszünk a bolt készletét az internetes oldalakon is naprakészen tartani, de sajnos ritkán előfordulhat, hogy a megrendelt termék már nincs meg. Emiatt szíves elnézését és megértését kérjük.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 05:22 .

Régi matchbox Range Rover Speed Kings =A7= - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ....
postázási infókat olvassa el.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 20:51 .

Roller - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

 
3 kerekű, sportolásra és szórakozásra, valamint közlekedésre is kiválóan alkalmas összecsukható, nagy méretű( felnőtteknek is megfelelő) roller, nagy gumikerekekkel, hátsó kerekeken fékekkel eladó.  

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 22:51 .

Autó illatosító 1 pár panda - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK KÜLFÖLDRŐL, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
Válasszon színt, nyeremény után egyeztetünk. 1 pár/csomag


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-31 08:25 .

10 db foszforeszkáló akvárium dísz - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 795 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Véletlenszerűen küldik, nem biztos, hogy pont a képen láthatóak kerülnek bele.
blu/
Minden 1 ft! /


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-31 04:48 .

Rock History 1 MC - Jelenlegi ára: 500 Ft

Rock History 1 MC
Személyes átvétel hétköznaponta 17 óra után Budán, a Mammut bevásárlóközpontnál lehetséges.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 05:22 .

Fitbit Flex 2 eladó - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

Fitbit Flex 2 aktivitásmérő karpánt
Eladó egy kevesebb mint 1 éves nagyon ritkán használt sötétkék színű Fitbit Flex 2! Teljesen minden tartozékkal együtt (kis és nagy méretű csuklópánt, töltő) eladó.
Egész napos aktivitásmérés 
Mérd lépéseidet, a távolságot, az elégetett kalóriákat, az óránkénti aktivitásodat és pihenést!  
SmartTrack 
Mérj automatikusan egyes aktivitásokat, például a futást, sportolást, aerobic edzést, és tekintsd át eredményeid a FitBit alkalmazásban.  
Automatikus alvásmérés 
Mérd automatikusan, hogy mennyit és milyen jól alszol. Állítsd be, hogy mennyit szeretnél aludni és mikor szeretnél elmenni lefeküdni – alakítsd ki szokásaidat és ébredj békésen a néma riasztással.
Úszásálló 
Mérd úszás-eredményedet és tekintsd át a FitBit alkalmazásban. A cseppek miatt sem kell aggódnod, se a jakuzziban, se a strandon.  
Hívás és SMS-értesítések 
Ha hívnak, vagy SMS-ed érkezik, a Flex 2 rezeg, LED kijelzőjén pedig diszkrét fénnyel jelez, így nem maradsz le a fontos dolgokról.  
Ideje mozogni 
A Flex 2 segít aktívnak maradni egész nap: emléketetőkkel inspirál, hogy legalább 250 lépést tegyél meg minden órában.

Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2017-10-23 13:29 .

Testtartás javító Body Sculpture tüskés ülőpárna ÚJ ! AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 4 395 Ft

A Body Sculpture ülőpárnát kifejezetten az ülőmunkát végzőknek ajánljuk. A tüskés párna optimalizálja a helyes testtartást, tehermentesíti a gerincet, valamint erősíti a hátizomzatot. Használatával megelőzhető a hát- és derékfájdalom.
Anyag: tartós PVC. Választható szín: kék. Átmérő: 33 cm.
AKCIÓS !
Ha a termék átvétele vagy postázása sürgős, tehát adott dátumra kell (pl. születésnapra, utazás előtt, stb. ), leütés előtt kérem érdeklődjön, mert ha a raktárkészlet elfogyott, lehet hogy várni kell rá kb. 1-2 hétig.

Jelenlegi ára: 4 395 Ft
Az aukció vége: 2017-11-20 04:28 .

Alvin és a mókusok 3. (Blu-ray, 2011) szinkronos ÚJ! AZONNAL ÁTVEHETŐ - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


Alvin és a mókusok 3. Blu-ray
Külföldi kiadás, magyar szinkronnal és magyar felirattal
Hang: magyar, angol
Felirat: magyar, angol
Állapot: Új, bontatlan gyári csomagolás
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
                 
 
                 
Premierfilmek a legjobb áron!
Alvin, Simon és Theodore valamint új barátaik, a három mókuslány világ körüli útra indul. A luxus óceánjáró, amin nekivágnak, nem számíthat békés útra: a mókusok számára a fedélzet egyetlen hatalmas ringatózó játszótér. Ám a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigeten vetődnek partra. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk kétségbeesetten szervezi a mentőexpedíciót, ők örömünneppé változtatják a túlélési gyakorlatot: mindehhez elég nekik néhány vad ötlet meg sok dal és tánc. De lehet, hogy ez sem elég, hisz a sziget tartogat számukra néhány meglepetést: például saját Robinsonját, aki sok mindenben hasonlít az újonnan partra vetődöttekre.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-07 07:48 .

Symphonia Cigaretta Reklám jelvény kitűző - Jelenlegi ára: 800 Ft


Postaköltség 430 Ft, postakész, ajánlott borítékban, elsőbbségi postakész borítékban 175 Ft a vevő felelősségére.
Személyes átvétel nem lehetséges.

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 09:55 .

2017. október 29., vasárnap

Bluetooth Varázsgömb Disco Fény MP3 lejátszó Party Lámpa - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

220V-os diszkógömb, party fény, beépített hangszóróval, így zenehallgtásra is használható, a zenét az ajándék pnedrive-al tehetjük rá, 6 db különböző színű LED-el.
Bluetooth funkcióval, így telefonról, PC-ről, laptopról is küldhetjük rá a zenét.
Asztalra, pultra helyezhető, vagy akár oldalfalra, plafonra szerelhető, a kialakításának köszönhetően.
FOLYAMATOSAN FORGÓ, ZENÉRE VILLOGÓ, KÜLÖNBÖZŐ SZÍNŰ FÉNYSUGARAKKAL TÖLTI MEG A TERET.
A TARTOZÉK TÁVIRÁNYÍTÓVAL LÉPTETHETŐK A ZENESZÁMOK, ÉS VÁLTOZTATHATÓ A HANGERŐ.
AJÁNDÉKBA JÁR HOZZÁ EGY PENDRIVE IS.
VADONAT ÚJ, AZONNAL POSTÁZOM.
ÁTMÉRŐJE: 18 CM
MAGASSÁGA: 15 CM

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 10:09 .

Retro Matchbox vontató - Jelenlegi ára: 300 Ft

Retro Matchbox vontató
A képeken látható állapotban
Átvehető Bp-n vagy postázom

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 20:04 .

PS3 játék - Soul Calibur IV. Greatest Hits - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

PS3 játék. Karcmentes, használt, újszerű állapotban.
Személyes átvételt nem tudok biztosítani.
Kérlek tekintsd meg a többi termékem is!
Ha többet rendelsz egyszerre, a postaköltségen tudsz spórolni.

Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2017-11-06 18:11 .

Nagy méretű olajfestmény bieder antik keretben, sz - Jelenlegi ára: 59 900 Ft

Csodálatos, nagy méretű, szignózott, vászonra festett, feszített keretben, hibátlan állapotú olajfestmény csendélet, mely hibátlan állapotban van, csak gyönyörködni lehet benne, nem beszélve a gyönyörű antik bieder keretről, melyen két kisebb lepattanás van, méretük kb. 2 cm darabonként, de egyáltalán nem zavaró. A keret többi része hibátlan állapotban van, és a fotókon is látható, milyen mutatós.
Mérete kerettel együtt: 115 x 65 cm.

Jelenlegi ára: 59 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 23:02 .

Matchbox cirkus szett készlet - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Matchbox cirkus szett a képen látható állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-12 16:27 .

Disney tigris micimackó baba overál jelmez - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Disney micimackó meséből a tigris overál szerintem körülbelül 6 és 12 fok közötti babára való t h 68 cm váll ülep távolság 44 cm

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 12:27 .

APPLE IPHONE SE 64 GB IOS 11 OP. SZÜRKE +2 DARAB TOK+1DB KÜLÖNLEGES TOK+ÜVEGFÓLIA!! - Jelenlegi ára: 84 900 Ft


IPHONE SE 64 GB  MÁR IOS 11-EN FUT!
KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN, EXTRÁKKAL!!
HASZNÁLT , SZÉP ÁLLAPOTÚ, EREDETI CSOMAGOLÁSBAN,
FÜLHALLGATÓ NÉLKÜL.
A készülék tempered glass  üveg fóliázott.
AJÁNDÉK :  
TEMPERED GLASS FÓLIA
ÉS HÁROM FEKETE SZÍNŰ TOK.
AZ EGYIK VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉSRE ALKALMAS, TÖLTŐPAD SZÜKSÉGES HOZZÁ.
Kialakítás
Érintőképernyős
SIM kártya típusa
nano-SIM
Műszaki jellemzők
Processzor típusa
SoC/CPU: Apple A9
GPU: PowerVR GT7600
Processzormagok száma
2 magos
Processzor sebessége
1. 85 GHz
RAM
2 GB
Belső memória mérete
64 GB
Memória bővíthető 
Nem
Szoftver
Operációs rendszer 
iOS
Előre telepített szoftverek
Siri beszédfelismerő szoftver, Passbook, FaceTime, iTunes, App Store, Find My iPhone, Időjárás, Tőzsde, Újságos, iBooks, Iránytű, Maps
Kijelző
Kijelzők száma
1
Kijelző mérete
4"
Kijelző felbontása
1136 x 640 pixel
Kijelző típusa
Kapacitív IPS
3D kijelző 
Nem
Egyéb kijelző tulajdonságok
16 millió színárnyalat
Retina kijelző
326 ppi pixelsűrűség
800: 1 kontrasztarány
500 cd/m2 fényerő
Kamera
Fényképező
Van
3D kamera
Nem
Előlapi kamera
Van
Előlapi kamera felbontása
1. 2 MPx
Előlapi kamera maximális felbontása
1280 x 960 pixel
Hátlapi kamera felbontása
12 MPx
Hátlapi kamera maximális felbontása
4608 x 2592 pixel
Dupla hátlapi kamera
Nincs
Autofókusz 
Van
Beépített vaku
Van
Retina szkenner
Nincs
Videofelvétel
Van
Maximális video felbontás
3840 x 2160 @ 30 fps
Multimédia
MP3 lejátszó
Van
FM rádió
Nincs
Video lejátszás
Van
Internet böngésző
Van
Játék
Van
Kommunikációs csatornák
Adatátvitel
Wi-Fi
 
AirDrop
 
NFC támogatás-Apple Pay
 
Bluetooth
 
Csatlakozók
Lightning csatlakozó
3, 5 Jack fülhallgató kimenet
Hálózati kapcsolatok
GSM
GPRS kapcsolat
 
EDGE kapcsolat
 
UMTS (3G)
WCDMA
HSDPA
HSUPA
LTE támogatás (4G)
 
GPS
 
Akkumulátor
Készenléti idő
240 óra
Beszélgetési idő
840 perc
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Akkumulátor kapacitás
1624 mAh
Üzenetküldés
MMS 
Van
E-mail
Van
Méretek
Hosszúság
123. 8 mm
Szélesség
58. 6 mm
Vastagság
7. 6 mm
Súly
113 g
Funkciók
Dual sim
Nem
Tripla sim
Nem
Cseppálló
Nem
Vízálló
Nem
Porálló
Nem
Ütésálló
Nem
MP3/WMA/AAC csengőhang
Igen
Diktafon
Van
Naptár
Van
Ébresztő
Van
Számológép
Van
Kihangosítás
Van
Hardware Modem 
Van
Ujjlenyomat-olvasó
Van
CSAK POSTAI ÚTON ELÉRHETŐ
UTÁNVÉTTEL IS, HA EZZEL KAPCSOLATBAN NINCS NEGATÍV ÉRTÉKELÉSE.


Jelenlegi ára: 84 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 16:22 .

Rotho szintes fellépő átlátszó pink-Raspberry Új - Jelenlegi ára: 2 850 Ft

 
Új, nincs csomagolása.
Picit piszkolódott emiatt
Fellépő jellemzői:
két szintes
Biztonságos, nagy csúszásmentes felület
Anyaga: polipropilén
méretek:
Szélesség: 32 cm
Ø 37, 5 cm,
19 cm magas
Színe: pink
A katalóguskép illusztráció, az eladó termék ugyanígy néz ki

Jelenlegi ára: 2 850 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 05:02 .

Samsung Galaxy Ace GT-S530 bőr tokkal - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

GT-S5830
Bőrtokkal együtt eladó
Megkimélt állapot, hibátlan, karcmentes kijelző
Normál használati kopás


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 15:37 .

0O958 Bor Pál : Falurészlet 59 - Jelenlegi ára: 82 000 Ft

Olaj karton festmény, régi aranyozott keretben.
Jelezve jobbra lent:
BOR 59Szélesség: 63. 5 cmMagasság: 54 cmSúly: 3. 475 kgA kép mérete keret nélkül: 38 x 48 cmBor Pál
festő, grafikus, szobrász
Budapest, 1889-03-2
Elhalálozott: Budapest, 1982. január 31. Szerző: Ladányi József
1911-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen gépészmérnöki oklevelet kapott. 1911-1914 között Párizsban az École des Beaux Arts-on és az École des Arts Décoratifs-on Maurice Denis-nél, Lucien Simonnál és Henri Martinnál tanult festeni. 1933: bronzérem, Iparművészeti Triennále, Milánó. 1913 nyarán Nagybányán tartózkodott, majd az Iparművészeti Iskolában Körösfői Kriesch Aladár mellett dolgozott. Az év végén visszatért Párizsba, az I. világháború alatt internálták. 1919-ben a fonyódi művésztelepen Rippl-Rónai Józseffel dolgozott. 1920-tól rendszeresen festett Badacsonyban. 1944 és 1947 között Dömsödön élt. Művészetelmélettel és kritikával is foglalkozott. Írásai a Nyugatban, a Magyar Írásban jelentek meg. Ez utóbbinak képzőművészeti szerkesztője volt. Alapító, törzs- és vezetőségi tagja volt a Képzőművészek Új Társaságának. Posztimpresszionisztikus képek mellett, elsősorban az 1920-as években kubisztikus műveket is alkotott. Analizáló látványelemzés jellemezte alkotásait, a posztimpresszionizmus és a kubizmus képépítési módszere között keresett egyensúlyt. Szintézisre törekedett, ezért is foglalkozott a képzőművészet minden műfajával. Iparművészeti alkotásai és plasztikái az art déco szellemét tükrözik. Díszlettervezéssel is foglalkozott. Murális terveket készített, kikísérletezte az üvegbeton technikát.
Irodalom~:  A kubizmus problémája. Csáky és szobrászata,  Budapest, 1926RÁTH ZS.: ~ művészeti írásai,  Ars Hungarica, 1981/1. NÉMETH L. (kat., bev. tan., Magyar Képzőművészeti Főiskola, 1986, irodalommal)MEZEI O.: ~ művész írásai,  Budapest, 1986.
Egyéni kiállítások
Egyéni kiállítások1921 ? Nemzeti Szalon, Budapest1924 ?  LXIX. kiállítás [Balló Edével, Komjáti Wanyerka Gyulával], Ernst Múzeum, Budapest1929, 1931 ? Tamás Galéria, Budapest1935 ? Tamás Galéria, Budapest [Bokros Birman Dezsővel]1941 ? Tamás Galéria, Budapest1944 ? Műbarát [Cserepes Istvánnal]1947 ? Ernst Múzeum, Budapest [Modok Máriával]1958 ? Fényes Adolf Terem, Budapest1964 ? Ernst Múzeum, Budapest1970 ? Ernst Múzeum, Budapest1975 ? Magyar Építőművészek Szövetsége, Budapest1977 ? Műcsarnok, Budapest1986 ? Magyar Képzőművészeti Főiskola, Budapest1999 ? Szinyei Szalon, Budapest.
Válogatott csoportos kiállítások
Válogatott csoportos kiállítások1923 ?  Salon d? Autumne,  Párizs1925-től ?  Képzőművészek Új Társasága-kiállítások,  Nemzeti Szalon, Budapest1928 ?  XV. Velencei Biennálé,  Velence1933 ?  Iparművészeti Triennálé,  Milánó1948 ?  90 művész kiállítása,  Nemzeti Szalon, Budapest1957 ?  Tavaszi Tárlat,  Műcsarnok, Budapest1966-tól ?  Őszi Tárlat,  Tornyai Múzeum, Hódmezővásárhely1977 ?  Festészet ? 77,  Műcsarnok, Budapest1979 ?  A hódmezővásárhelyi Őszi Tárlatok negyedszázados jubileuma alkalmából rendezett retrospektív kiállítás,  Műcsarnok, Budapest.
Forrás: artportal
Termékeim között több Bor Pál festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( tópart falu részlet tóparti )

Jelenlegi ára: 82 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-02 17:19 .

Praktikus csiptethető LED lámpa - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 895 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Sapkára is tehető, de önmagában is használható!
1 db 5 soros/csomag
Minden 1 ft!
dg/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-30 00:48 .

ERŐS!!!! öntapadó celofán tasak 33x26cm 500 db--750 Ft-i!!! - Jelenlegi ára: 750 Ft

ELADÓ
A képeken látható  állapotban
Kedves Licitálók
Termékeimet kizárólag csak futárral tudom küldeni
0-3 kg : 1000 Ft
3, 1-10 kg : 1100 Ft
10, 1-20 kg : 1490 Ft
A megrendelt termékek utánvételes postázására sajnos nincs lehetőség. Megértésüket köszönöm.
Kérem, sikeres vásárlás esetén egy héten belül a futárköltséggel megemelt összeget átutalni szíveskedjenek.
A ki nem fizetett terméket  egy hét után   ismét felteszem és a  tranzakciót negatívnak értékelem.
Természetesen van lehetőség az aukciók összevárására az egyben postázáshoz MAX 1 heten keresztül, hogy így a postaköltségen tudjon spórolni.
Kérem a fentebb említettek tudatában legyenek kedvesek licitálni.
A MEGVÁSÁROLT TÉTELEKET IGÉNY SZERINT SZÁMLÁVAL ADOM ÁT /  EGYEBKÉNT  NYUGTÁT TÖLTÖK KI /

Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 18:00 .

Íves selyempapír,csomagoló papír 60x80 cm 20 kg. - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Eladó a képen látható selyempapír, csomagoló-kalapcsomagoló papír 20 kg-os kiszerelésben.
Nem postázom.

Jelenlegi ára: 2 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 20:40 .

Hiába futsz (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 7 359 Ft

Bontatlan blu-ray. Külföldi kiadás magyar szinkron nélkül, de magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Sam, a bankrabló a társa által elkövetett gyilkosság miatt ül. Menekülés közben Billyt lelövik, így övé lesz az egész zsákmány. Sam vadásznak adja ki magát, és letelepedik egy hatalmas farm közelében. Hamarosan kiderül, hogy a föld tulajdonosa, a fiatal özvegy szorongatott helyzetben van: egy telekspekuláns meg akarja szerezni a farmot. Sam - akit gyengéd szálak fűznek az asszonyhoz - segít neki.

Jelenlegi ára: 7 359 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 13:03 .

Kylie: Showgirl - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kylie: Showgirl - The Greatest Hits Tour [DVD] [2005]

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 19:56 .

Eredeti Movement Session aláöltözet L-es AKCIÓ - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eredeti Movement Session aláöltözet L-es méretben. Márkalogó a mellkas bal oldalán, márkalogó és márkamegnevezés a hátulján alul.
Méretei:
vállszélesség 46cm
mellszélesség 55cm
hossza 65cm
ujjhossz válltól 66cm
ujjhossz hónaljtól 56cm
LEAKCIÓZTAM
Nézd meg a többi termékem is

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-11 20:08 .

2 db Thomas és barátai radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
2 db /küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-30 02:02 .

B-6 Eredeti Blu-Ray Film: Vicky Cristina Barcelona - Jelenlegi ára: 799 Ft

Eladó jó állapotban, nézd meg a többi akciomat is


Jelenlegi ára: 799 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 11:26 .

Szupermágnes - 43mm NEODYM POT mágnes gumírozott - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

NEODYM mágnes - Szupermágnes!
A világ legerősebb mágnesei raktárról, azonnal!
Anyag: NEODYM (NdFeB)
Forma: POT mágnesrendszer gumibevonattal
Méret: 43x6mm
Menet: M6x15mm-es tőcsavar
Pólusok: axial/kuplung
Felület: santropene (gumi)
Tömeg: 32, 0 g
Erő: 10, 0 kg
Grade: N35
 Ez a mágneses rendszer váltott pólusirányban elrendezett mágnes korongokat tartalmaz, melyeket erős gumibevonattal láttak el. Könnyes sérülő, karcolódó felületekhez is bátran használható.
 Mennyiségi kedvezmény 6 darabtól.  Nagyobb mennyiség kérésre külön aukcióban érhető el.

Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2017-11-19 00:04 .

2017. október 28., szombat

Huawei Talkband B3, EREDETI, headset és test funkció ellenörző, AZONNAL ÁTVEHETŐ ! ! ! - Jelenlegi ára: 52 999 Ft

Leírás:
A megújult dizájnnal, kivehető Bluetooth headset-tel, valamint az elődeinél jobb hívásminőséggel és okosabb aktivitás- és alvásfigyelési funkciókkal felszerelt TalkBand B3 háromféle szíjjal - műanyag, bőr és fém – kerül a hazai boltokba.
A TalkBand széria előző készülékeihez hasonlóan a B3 is aktivitás- és alvásfigyelő funkciókkal, valamint kivehető Bluetooth headsettel érkezik. Emellett a TalkBand B3 Bluetooth headsetjét dual mikrofonnal szerelte fel a Huawei, amely a telepített algoritmusokkal párosítva 80 százalékkal nagyobb zajszűrést biztosít, mint a készülék elődje, a B2.
Prémium anyagok és automata fényérzékelés
A Huawei TalkBand B3 elkészítésénél olyan prémium minőségű anyagokat használt a gyártó, mint a rozsdamentes acél és a 3D ívelt Gorilla Glass. A készülék kijelzője fényérzékelőt tartalmaz, amely felismeri a felhasználó környezetében lévő fényviszonyokat, és azokhoz igazítja a kijelző fényerejét. Emellett manuálisan is állíthatjuk a TalkBand B3 képernyőjének fényerejét.
A Huawei TalkBand B3-at 91mAH akkumulátorral szerelte fel a gyártó, amely másfél órás töltéssel hat óra beszélgetést, legfeljebb négy nap általános használatot és hat nap Bluetooth-csatlakozás készenléti időt tesz lehetővé.
Alvásfigyelési, kalória- és lépésszámlálási funkciók
A TalkBand B3 emellett IP57-es minősítésű por- és vízálló készülék, amely optimális fitnesz- és egészségügyi alkalmazásokhoz, beleértve az olyan tevékenységfigyelést (aktivitás-monitoring), mint a lépés- vagy a kalóriaszámlálás, az alvásfigyelés és a mozgásszegénység emlékeztető.
Így is ismerheti: Talkband B 3, TalkbandB3


Jelenlegi ára: 52 999 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 08:30 .

1000 db körömdíszítő - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
jew

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-29 21:34 .

Pulsar női PRW016 analóg kijelző analóg Quartz kettő óra karóra - Jelenlegi ára: 19 200 Ft

Várható érkezés: 2017. 11. 01 - 2017. 11. 06
ház átmérő: 28 milliméter

Jelenlegi ára: 19 200 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Bizsu csomag 4 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A pontos postai árat csomagolás után tudom megmondani, attól függően, hogy  - a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összegért- papírba vagy dobozba csomagolom a megnyert terméket.
A termékeim általában használtak és az általam felfedezett hibákat a termékleírásban közlöm. Nem vagyok tévedhetetlen, ezért, ha a megnyert termékkel valami gondod támad, kérlek először nekem írj!
Nézz körül a többi termékem között is, ha találsz valamit postaköltséget spórolhatsz!
A termék lejárta után 3 napon belül kérném a kapcsolatot felvenni, majd a 7. napig átutalni a vételárat. Összevárni lehet de max. 7 napot várok és ezt is kérem előre jelezni.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 18:00 .

Nissan Serena ajtó érzékelő bal - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Képek szerinti állapotú , 1998 as autóban volt.  
Egy aukció minden ami a képeken van.
Átvehető személyesen vagy postán.

Jelenlegi ára: 2 950 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 14:02 .

Bionicle Ps2 eredeti játék - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 22:35 .

Az ember anatómiájának atlasza 2.3. (töredék) - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az ember anatómiájának atlasza 2. 3 (töredék)
ZSIGERTAN, BELSŐELVÁLASZTÁSÚ MIRIGYEK, SZÍV Az ember anatómiájának atlasza 2. (töredék) Az ember anatómiájának atlasza 2. (töredék) SZERKESZTŐ Dr. Szentágothai János Dr. Kiss Ferenc Medicina Könyvkiadó (Budapest) , 1980 Vászon , 225 oldal Sorozatcím: Az ember anatomiájának atlasza Kötetszám: Nyelv: Magyar Méret: 29 cm x 21 cm ISBN: 963-240-164-6 Megjegyzés: Töredék kötet. Színes és fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Az ember anatómiájának atlasza III. (töredék) IDEGTAN-ÉRTAN-ÉRZÉKSZERVEK Az ember anatómiájának atlasza III. (töredék) Az ember anatómiájának atlasza III. (töredék) SZERKESZTŐ Dr. Szentágothai János Dr. Kiss Ferenc Medicina Könyvkiadó (Budapest) , 1980 Vászon , 308 oldal Sorozatcím: Az ember anatomiájának atlasza Kötetszám: Nyelv: Magyar Méret: 29 cm x 21 cm ISBN: 963-240-165-4 Megjegyzés: Töredék kötet. Színes és fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 18:06 .

Fagyi alakú radír - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 695 ft.
Szín NEM választható, véletlenszerűen küldik.
1 db /küldemény


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-29 12:34 .

Autós kamera autó esemény kamera magyar - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Történt már meg önnel, hogy autója kárt szenvedett saját hibáján kívül, azonban biztosítója bizonyíték hiányában mégsem akart kártérítést fizetni? Szeretné elkerülni az ilyen és ehhez hasonló szituációkat? Szerelje fel autóját autós kamerával! A webáruházunk által forgalmazott autós feketedoboz az ilyen szituációkra lett kitalálva. Mivel az autós kamera dátum és időbélyeggel látja el a felvételeket, ezért a készülék által készített felvételek felhasználhatóak bizonyítékként. A kamera ízléses külseje okos belsőt takar. Felvételeit akár FULL HD felbontásban készíti, így az átlagos felvételeknél jobban kivehetőek az egyes részletek, amelyek fontosak lehetnek későbbi felhasználás céljából. Az autós kamerán elhelyezkedő 6 led pedig lehetővé teszi az éjszakai felvételt. Üzemeltethető szivargyújtóról vagy akkumulátorról is, illetve a mellékelt autós tartó állvány segítségével azt könnyedén a szélvédőhöz erősíthetjük.   maximum 32GB-os SD kártyára dolgozik.
Tartalom:
Autó kamera 2, 4” LCD, 270˚. Elforgatható.
Rögzítő állvány
Lítium - Ion DC 5V 800mAh tölthető akkumulátor
USB kábel
Autós töltő


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 10:52 .

Index búra. - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Index búrák ( 2db) Fénykép szerinti állapotban.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-11 07:43 .

Elektromos fogkefe 3 fejjel - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ MAX 3-5HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ!!
3 cserélhető fejjel, elem nélkül. /2 db AA/
jew2


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-29 00:44 .

Bizsucsomag 1. - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó a képen látható csomag,
A postát leütést követően pontosítjuk!

Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 22:45 .

Ps3-83 Ps3 Eredeti Játék: Need For Speed Hot Pursuit - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Eladó szép állapotban, nézd meg a többi akciomat is


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 06:46 .

Show - Bárdos András - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Show - Bárdos András
Kiadó: XXI. Század Kiadó
Kiadás éve: 2011
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kaposvári Nyomda Kft.
ISBN: 9789638926227
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 317
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 12. 50cm, Magasság: 20. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**14157600**)]

Jelenlegi ára: 1 350 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 22:03 .

ADAX Elektromos fűtőpanel VP 912 RK - 1200W - Jelenlegi ára: 32 215 Ft

15% Akció!  
Értékcsökkenés oka: Kiállítási darab, doboz nélkül
Az Adax Multi nagy mértékű rugalmasságot kínál a termosztát, illetve a vezérlő rendszer kiválasztását illetően, hogy az a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek. Ha a telepítést követően a vezérlő rendszer fejlesztése mellet döntene, egy mozdulattal cserélhető termosztátjaink segítségével ezt könnyen megteheti. Minden vezérlő egység a panelek felső oldalán kapott helyett a könnyű hozzáférhetőség és leolvashatóság érdekében.
Mindegyik csatlakoztatható termosztát elektronikus, ezáltal biztosítja a szoba hőmérsékletének precíz szabályozhatóságát, ami elengedhetetlen a komfort és gazdaságosság szempontjából.
Tulajdonságok:
Teljesítmény: 1200W
Befűthető légtér (m3): 34
Befűthető alapterület (m2):  13
Hosszúság (mm):  890
Magasság (mm): 370
Védelmi osztály: IP20 
Garancia: 1 év
Kompatibilis termosztát típusok:  DT, ET
Hálózati csatlakozóval.
Karbantartást nem igényel.  
Energiatakarékos működés.
 
Képeink illusztációk!
Kód: 026


Jelenlegi ára: 32 215 Ft
Az aukció vége: 2017-11-18 13:18 .

HANDY PRÉS KRIMPELŐ FOGÓ 10177 6P 8P UTP PRÉS - Jelenlegi ára: 5 700 Ft


10177
moduláris csatlakozókhoz
ergonomikus markolat
krimpelés
kábelblankolás
vágás
Krimpelés:
6P4C (RJ-11); 6P6C (RJ-12); 8P8C (RJ-45)


Jelenlegi ára: 5 700 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 14:25 .

Hangoló kromatikus - ROWIN - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Hangológép bármilyen hangszerhez.
Gitáron, hegedűn kívül fa- és rézfúvós hangszerekhez is használható.
Csiptetős.
A test rezgéséből veszi a hangot.
Márkajel: Rowin
Január 1-jétől a posta 2, 4 cm-nél vastagabb levelet már csomagdíjszabással vesz fel, amiből a legolcsóbb is 950 ft. Próbáltam az automatás küldéseket összeszedni, de ezek elérésére  csak a nagy városokban van lehetőség.

Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 11:43 .

Nyakpárna! ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

ÁTVEHETŐ: VIII. BAROSS UTCÁBAN HÉTKÖZNAPOKON FÉL8-FÉL4 KÖZÖTT!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-11-12 20:00 .

Hímzett Matyó papírzsebkendő kozmetikai kendő tartó huzat ÚJ - Jelenlegi ára: 500 Ft

Valódi Matyó hímzéses kozmetikai kendő tartóra húzható csodaszép huzat. Fekete vagy hófehér színben. Az ár egy db- ra vonatkozik.  

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 10:18 .

2017. október 27., péntek

HANGLEMEZ - BRAZILIANA - Jelenlegi ára: 500 Ft

A lemezek kondíciója: g, VG, VG+. A borítók állapota a fotókon
 
Kérdésre szívesen válaszolok. Legjobb vásárlás előtt kérdezni!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Licittörléssel nem foglalkozom,  
csak postázom - foxposttal küldöm,  
kérlek ennek tudatában tedd meg az ajánlatodat!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Folyamatosan töltök fel lemezeket, kövesd figyelemmel!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 21:02 .

180x300 cm -es csipkefüggöny margarétás - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Meseszép, elegáns különleges
I. osztályú, hófehér színű , nagy margaréta mintával,
 erős szálú, strapabíró
minőségi  csipke  függöny
Az alja cakkozott.
    A teteje szegett, behúzóval ellátva
       Készre varrott    
       Magassága: 180 cm,  
Szélessége: 3 méter
A képen sötétebbnek látszik.
Anyaga: Jaquard csipke.
Vasalást nem igényel,
Gépben, 40 ° C-ban mosható
Mivel az árut máshol is hírdetem,
kérdezz rá, hogy meg van e még  a termék.
A termék élőben sokkal szebb.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 19:21 .

Bunchems Kreatív készlet 300 db-os ! TV REKLÁM ! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Engedd szabadjára a képzeleted a Bunchems színes formázó készlettel! Használd fel a több mint 300 elemet és készíts belőlük madarat, sárkányt, vagy akár egy szép kis házat! A játék közben fejlődik a kreativitásod és a kombinációs készséged is!  


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 19:00 .

Akciós Ultimate Flux összecsukható elektromos roller - Jelenlegi ára: 345 900 Ft

Az Ultimate high-tech elektromos rollerek a modern, fiatalos megjelenés mellett egy olyan hatékony, környezetbarát és gazdaságos közlekedést biztosít, ami a mai, nehézkes városi közlekedésben nagyon megkönnyítik az életünket.
Az Ultimate Flux elektromos roller alumínium váza összecsukható, így könnyen szállítható és tárolható, akár közlekedési eszközökre is egyszerűen felszállhatunk vele. A szénkefe nélküli (brushless) motorokat lítiumionos (Li-ion) akkumulátorok táplálják. A motor és az akkumulátor is tökéletesen beépül a vázba, így lopásbiztos, esztétikai megjelenést biztosít. A roller könnyen és gyorsan újra feltölthető egyszerű hálózati árammal. Az Flux roller elől-hátul bowdenes tárcsafékkel felszerelt. A roller gázkarral felszerelt, ezért akár lábbal hajtás nélkül is haladhatunk vele.
Technikai Adatok
Súly: 25 kg
Méretek: 115 x 52. 5 x 120 mm
Típus: 2 kerekű roller
Szín: fehér, fekete
Meghajtás: elektromos motor
Motortípus: szénkefe nélküli
Motorteljesítmény: 350 w
Motor nyomaték: 15 Nm
Akkumulátor tápfeszültség: 36V
Akkumulátor típusa: 36V Li-ion
Akkumulátor tölthetőség: 15, 4 Ah
Akkumulátortöltő: AC 90-240V 50-60Hz
Töltési idő: 3-4 óra
Hatótávolság: 40 km
Maximális sebesség: 40 km/h
Maximális terhelhetőség: 120 kg
Maximális emelkedő: 15°
Fék: elől, hátul bowdenes tárcsafék
Összecsukhatóság: igen
Kormánymagasság: 800-1170 mm
Gumiabroncs mérete: 10
Váz anyaga: alumínium
További információk a www. ultimate-ebike. com oldalon!

Jelenlegi ára: 345 900 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 22:53 .

Tech Light brutál erős LEDES lámpa + zoom - Jelenlegi ára: 3 890 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Tech Light brutál erős LEDES lámpa + zoom
Egy igazán ütős lámpát szeretnél? Ez a zoom funkciós LED lámpa minden igényt kielégít!
Egy normál zseblámpához képest 25-ször erősebb a fényereje, masszív fémházának köszönhetően szinte elpusztíthatatlan.
Egy elemlámpa minden háztartásban és rengeteg szakmánál nélülözhetetlen eszköz, de ne érd be akármilyen rossz minőségű, olcsó vacakkal!
Gondolom te is kerültél már olyan helyzetbe, ahol fényre lett volna szükséged, vagy csak tisztán és világosan akartad látni a helyzetet! Az egyszerű elemlámpák pillanatokat alatt lemerülnek és minőségben sem a legjobbak.
Ezt a nagyító lencsés zseblámpát szinte életed végéig használhatod! Egy töltéssel órákon át erős fényt ad, a kis energiafogyasztású, nagy fényerejű cree lednek köszönhetően.
A mellékelt tartóval kerékpárodra is felszerelheted, hogy tekerés közben is jól láss. ZOOM funkciójával nem csak a közeli tárgyakat tudod megvilágítani, de rá tudsz fókuszálni a távoli dolgokra is! Por-, csepp-, pára- és ütésálló, erős, masszív szerkezet. A nagy teljesítményű, 8800mAh-s akkumulátor tölthető szivargyújtóról és 220V hálózatról is, illetve maga a zseblámpa működtethető elemmel is.
Tulajdonságok:
- Brutál erős LED lámpa
- 3 világítási mód: erős, gyenge és stroboszkóp
- Szórófény funkció a nagy távolságra
- 25-szörös fényerő egy normál zseblámpához képest
- Masszív fémház
- Por-, csepp-, pára- és ütésálló
- Akkumulátor hálózati és autós töltővel
- Elemtartó (3db AAA elemmel való működtetéshez)
- 1 db 3200 mAh 3. 7V akkumulátor
- Biciklis tartóval
Eredeti ár: 6 990 Ft
Akciós ár:
3 890 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 18:56 .

Antik Canadai gumiragasztós pléh doboz - Jelenlegi ára: 750 Ft


Kép szerinti állapotban!
A fényképek a licitre kínált termékről készültek!
A leütés után a Vatera automatikus levélben tájékoztatást küld.
Kérem ezután vegye fel velem a kapcsolatot, hogy mielőbb pontosítani tudjuk az átvétel módját és a  pontos postaköltséget.
Az utalás (fizetés) megérkezése után 5 munka napon belül postázom a megnyert terméket..
A terméket az alábbi módon veheti át:
átutalás utáni postázással (CIB bank)
rózsaszín csekken lakcímre történő előre fizetéssel
személyes átvételre kizárólag Monoron van lehetőség.
Utánvéttel nem küldök terméket.
Ha a megnyert terméket 10 napon belül nem fizeti ki (ha valami közbejönne és ezt jelzi e-mailben vagy telefonon, természetesen félreteszem a terméket), akkor negatív értékelés mellett automatikusan újra hirdetem a terméket.
Minden esetben megpróbálom maximális odafigyeléssel intézem az üzletet.
Kérem, hogy ha mégis bármi probléma merülne fel,
akkor fegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben és úgy próbáljuk megoldani a felmerült problémát.
Nincs nálam semmiféle extra díj felszámítva.
Súlytól és mérettől függően MINDIG A LEGKEDVEZŐBBEN POSTÁZOK a mindenkori postai díjszabás szerint!
A postaköltség a vevőt terheli!
Több termék vásárlásával jelentősen csökkentheti a postaköltséget!!!


Jelenlegi ára: 750 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 12:54 .

Fina. férfi karóra. - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fina férfi  karóra. Japan szerkezet. Elem nelkul. 1 db. Ar/db

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 20:14 .

Csiga szérum problémás bőrre - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 995 FT! A TERMÉK KÍNÁBÓL ÉRKEZIK. SZÁLLÍTÁSI IDŐ max  3-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható.
10 ml
Több száz 1 ft-os aukció! Nézzen be és ismerje meg a filléres vásárlást!
Tisztítsa meg arcbőrét, kenje be a szérummal.
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-28 07:48 .

Peugeot Vivacity-3 50 Olajtartály - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó a képeken látható bontott motoralkatrész.
Az alkatrészekről számlát adok. A garanciáról, illetve a postaköltségről a Szállítási és garanciális feltételek menüpont alatt tájékozódhat.
Minden hirdetésem aktuális, amit megtalál.
Ha meg szeretné nézni a további hirdetéseimet is, kérem ide kattintson!

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 07:47 .

ÁLKAMERA VILLOGÓ 25 LED BIZTONSÁGI ÁLKAMERA - Jelenlegi ára: 3 810 Ft


Fali, mennyezeti álkamera 25 leddel
HSK 300
• valósághű dómkamera forma
• strapabíró ABS alapanyag
• sötétben parázsló 25 piros LED
• fali vagy mennyezeti rögzítési lehetőség
• tartozék csavarok és tiplik
• akár 1 év üzemidő
• tápellátás: 2 x AA [1, 5 V] elem (nem tartozék)


Jelenlegi ára: 3 810 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 00:22 .

Téli gumi 15" Continental Wintercontact 195/65 R15 - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

2db Continental Wintercontact 195/65 R15 TS790 mintázattal, 190km/h 615kg (91T) terhelhetőséggel, 8000Ft/db


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 14:36 .

T-Tomi kék textilpelenkák: 1 db bálnás flanel fejalátét + 2 db szafaris és kék tetra - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Brendonban vásárolt T-Tomi márkájú 1 db bálnás flanel fejalátét + 2 db kék szafaris tetra pelenka. Keveset használtak. Finom puhák, nem kemények. Csak a szépeket adom el, a foltosak nincsenek meghírdetve!
Minden flanel 76x76 cm, a tetrák 70x70 cm. 100% pamut.
Babaholmikat, és a kislányom és a kisfiam kinőtt ruhácskáit folyamatosan töltöm fel. A ruhák használtak, de foltot vagy szakadást nem találtam rajtuk. Kimostam, de vasalva nincsenek, a tárolásuk miatt előfordulhatnak gyűrődések. Füstmentes lakásból.

Jelenlegi ára: 1 750 Ft
Az aukció vége: 2017-11-04 22:30 .

Ravioli kiszúró négyzet 70x70mm - Jelenlegi ára: 1 790 Ft

Anyaga Alumínium
Méret 70x70mm
Nyél Fa nyél
Súly x
Használható
Ravioli készítésére, és süti kiszaggatására is alkalmas
Mosogatógépben nem mosható!
Eppicotispai

Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Kymco Xciting 250 T szár - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Kymco Xciting 250 ccm-es, 4 ütemű, 2006-os évjáratú gyári, bontott alkatrész
Csak az T szár, semmi más nem!!!
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 09:42 .

Praktikus csiptethető LED lámpa - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 895 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Sapkára is tehető, de önmagában is használható!
1 db 5 soros/csomag
Minden 1 ft!
dg/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-28 07:19 .

HONDA CIVIC Üzemanyag Tank 7040/147 - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

HONDA CIVIC 0000 (1995-1999) 2000 cm3 Dízel 5 ajtós
Üzemanyag Tank eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: 20T2R
Kivitel: ferdehátú
Szín: bordó
Klíma: Manuális
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Manuális, ABS nincs
Szállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 - 16: 30, illetve szombaton 8: 00 - 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 13:12 .

Kymco Heroism 125 hátsó teleszkóp - Jelenlegi ára: 3 899 Ft

Kymco Heroism 125cc, 4 ütemű, bontott, gyári alkatrész.
Hátsó teleszkóp párban!  
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 3 899 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 20:47 .

Y731 Jelzett hegyvidéki tájkép akvarell - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Jelezve jobbra lent olvashatatlan szignó. Akvarell papír festmény. A kép keretezve, üveg mögött található.
A kép bal felső sarka foltos, lásd fotó. Szélesség: 52 cmHosszúság: 72. 5 cmMérete keret nélkül 49, 5 x 70 cm.
Termékeim között több hegyvidéki táj található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-30 21:07 .

Samsung G903F Galaxy S5 Neo 16GB Szürke Független Használt Készülék - Jelenlegi ára: 48 990 Ft

Eladó Samsung G903F Galaxy S5 Neo 16GB Szürke Független Használt Készülék!
(Tartozékai: töltő, adatkábel, headset)
Csomag feladások:
- Postai kiszállítás
- Futáros kiszállítás (előre utalás után vagy utánvétesen)
- Személyes átvétel: -Debrecen -Miskolc
Vásárlás előtt kérlek, érdeklődj a termékkel kapcsolatban!!
Minden terméket bélelt borítékban, biztosságosan küldünk el.
Amennyiben vásárlói szándékkal szeretnél képet kérni akkor szívesen teszek fel az adott termékről!


Jelenlegi ára: 48 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 19:03 .

2017. október 26., csütörtök

Harmonika mappa, PP, 12 rekeszes, VQUEL "Propyglass" áttetsző kék - Jelenlegi ára: 3 235 Ft


Harmonika mappa, PP, 12 rekeszes, VQUEL "Propyglass" áttetsző kék
Termék azonosító: 69003
- A4 méretű dokumentumok tárolására
- rugalmas, tartós, polipropilén alapanyag
- a patent segítségével könnyen záródik
- regiszteres kivitel, feliratozható címkékkel
- CD- és névjegytartó zsebbel
- gerincen zseb, feliratozható címkével
- méret: 330x235x50 mm
- 2 színváltozatMennyiség: 1 db(Egységár: 3 235 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
FoxPost: 590 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 3 235 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

BGS-506 Patentfogó egyenes - Jelenlegi ára: 1 394 Ft

Jellemzők
Speciális acél
Krómozott
6-szor szegecselt
Egyenes állkapocs
Törés garancia
A BGS technik? németországi székhelyű professzionális autóipari célszerszámokat gyártó vállalat. Jellemzően strapabíró alapanyagból készült, minőségi és tartós szerszámokat gyártanak. Szinte minden autótípushoz találhatunk BGS márkában célszerszámokat. Minden szerszám törés garanciás. Hatalmas raktárkészlettel rendelkeznek.


Jelenlegi ára: 1 394 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Salewa narancs szinű soft-shell outdoor női karcsúsított dzseki,S-M - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

SALEWA NARANCS SZINŰ SOFTSHELL DZSEKI, HIBÁTLAN ALIG HASZNÁLT ÁLLAPOTBNA, KÉTOLDALT ZIPZÁRAS ZSEBBEL, MELL 98-18CM IG NYÚLIK, HOSSZA 63CM, UJJA HOSSZA NYAKTÓL MÉRVE 71CM, CIMKE SZERINT S ES DE SIMÁN JÓ AZ M RE IS

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 11:39 .

Új cica macska cicakaparó kaparófa bútor macskabútor, 169 cm ingyen posta több színben - Jelenlegi ára: 19 500 Ft

2 macska kuckó ahova cicája visszavonulhat
     több szinten
     3 megfigyelő platform a megfelelő pihenésre
     jó gyártás
     robusztus felépítés
     hangulatos anyagok
teljes méretek (LxWxH): 65 x 49 x 169 cm
     alaplap (LxW): 49 x 49 cm
     1. ház (31 cm magas) (LxSxH): 40 x 25 x 26 cm nyilás (LxW): 19 x 17 cm
     ház 2 (88 cm magas) (L x M x M): 26 x 26 x 26 cm  nyilás (LxW): 17 x 20 cm
     1. szint 45 cm-en
     2. szint 87 cm-en
     platformok 129 cm és 162 cm a talajtól
     2 lépcső (LxW): 35 x 18 cm
     posztátmérő: 6, 8 cm
     Anyag: kókuszköteg csomagolás, plüss, préslemez
     súly: 15 kg
Elküldött termékek:
     1 macska kaparófa
     Szerelési útmutató
Szín:  szürke, fekete, bézs, bézs-fekete, szürke-fekete, fehér, fekete-fehér
Szállítás: Előre utalással ingyenes, utánvéttel +2190 postaköltség

Jelenlegi ára: 19 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 13:22 .

szarvas csillámtetoválás sablon KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 110 Ft

Matrica, csillám tetoválás készítéséhez. 5. 8x5. 8cm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN!
Megrendelést követően automatikusan megkapod a vaterától e-mailben az átutaláshoz szükséges adatokat.           
Több termék rendelése esetén csak egy postaköltséget fizetsz!
Ha 6. 000, -Ft feletti összegben vásárolsz termékeimből, akkor postaköltséget nem kell fizetned, ingyen ajánlott postával teljesítem megrendelésed!
 


Jelenlegi ára: 110 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 09:23 .

92% Aloe Vera gél - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 895 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
40 g.
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-27 09:52 .

0487 Antik SINGER 15 fémdoboz pléh doboz - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Szép állapotban megmaradt zöld-arany színű SINGER feliratos fém varrógép alkatrészes doboz, pléhdoboz. Szélesség: 8 cmHosszúság: 16 cmMagasság: 4. 5 cmSúly: 0. 133 kg
Termékeim között több fémdoboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( plédoboz pléhdoboz pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz )

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-30 21:35 .

Hatsan Mod 100X légpuska, Wood, 4.5mm - Jelenlegi ára: 74 990 Ft

A Hatsan 100X a gyártó legkedvezőbb árfekvésű alsófelhúzó-karos, fa agyazású légpuskája. Gyári teljesítménye imponáló, hihetetlen energiával juttatja célba a lövedéket. Robusztus kivitel, a jó minőségű anyagoknak köszönhetően elnyűhetetlen darab. A fegyver szerkezete jó minőségű fegyveracél, hegesztett kötésekkel.
A tus a légpuskáknál ebben a kategóriában egyedülálló módon a legnemesebb török diófából készült. Igényes kidolgozás jellemzi, a tusvégen visszarúgást elnyelő gumi található, fogása igen kényelmes.
A 100X töltése a zárdugattyús töltéshez hasonló, felhúzás után a puska jobb oldalán lévő kar elfordításával előre toljuk a betétcsövet. Így láthatóvá válik a csőfar, ahová a lövedéket töltjük. A zárszerkezet zárása után a légfegyver tüzelésre kész, biztosítás után elsüthető. Mivel bizonyos éles fegyverek töltése hasonló, jól gyakorolható vele a töltés művelete is.
A Hatsan MOD 100X légpuska tulajdonságai:
Alsófelhúzó-karos kivitel
Kaliber: 4. 5 mm
Csőtorkolati sebesség: 305 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség: 170 m/s (magyar előírás szerint)
Precíziós huzagolt fegyvercső
Automata biztosítás, megakadályozza a véletlen elsütést, manuálisan is használható
Ergonómikus, TÖRÖK DIÓFÁBÓL készült nagyon szép kidolgozású tus, Monte Carlo pofadékkal visszarúgást elnyelő gumi borítással a tus végén.
S. A. S. (Shock Absorber System) fejlett visszarúgást elnyelő rendszer
Quattro Trigger, kétzónás állítható elsütőszerkezet
11 mm-es és 22 mm-es távcsősín
Arany bevonatú fém elsütőbillentyű, exkluzív megjelenés
Nyílt első irányzék, fénygyűjtős, TRU GLO irányzékok
Teljes hossz: 1200 mm
Csőhossz: 430 mm
Tömeg: 4, 2 kg
Ajándék bipoddal
Gyártó: HATSAN Arms Company, Törökország


Jelenlegi ára: 74 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 20:32 .

Magas fényű fotópapír A/6-os 180 g-os 20 db/pack - Jelenlegi ára: 110 Ft

Eladó a képen látható magas fényű, jó minőségű fotópapír csomag.
Csak akkor licitálj, ha komoly a szándékod; ha a megnyert árút valóban meg kívánod venni, s az ügyletet 2 héten belül le tudjuk bonyolítani!
Az átutalást, vagy postai készpénzfizetést megkapva 1-2 munkanapon belül azonnal postázok.
Utánvételt nem vállalok! Csomagolási költséget nem számítok fel.


Jelenlegi ára: 110 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 15:18 .

EMOS digitális konyhai mérleg (piros) TY3101R - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

EMOS digitális konyhai mérleg (piros) TY3101R
Bármely konyhában jól mutató, korszerű formatervezésNagy mérési pontosságKompakt méretKönnyű karbantartásMinden olyan háztartásban, ahol sütnek és főznek, előfordulhat, hogy valamit pontosan le kell mérni. Az EMOS konyhai mérlegek 1 gramm pontossággal mérik az alapanyagokat, és a mérlegre feltett újabb anyagok mérése is egyszerűen nullázással, minden számítás nélkül történhet. Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
Cégünk jelenleg alanyi adómentes, így nem számít fel általános forgalmi adót!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
EV014R;;;

Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 22:07 .

Gyümölcslé, 100%, 1 l, HOHES C "Mild Juice", pink grapefruit - Jelenlegi ára: 505 Ft


Gyümölcslé, 100%, 1 l, HOHES C "Mild Juice", pink grapefruit
Termék azonosító: 73218
A "Mild Juice" pink grapefruit gyümölcslé 100% gyümölcstartalmú prémium termék.
Természetes alapanyagok felhasználásával készült, cukor hozzáadása nélkül. Csökkentett savtartalmú. A gondos válogatás és a magas minőségű feldolgozás lehetővé teszi az érzékeny gyomrúak számára is a 100 százalékos gyümölcslevek élvezetét.
Segíti szervezetünk természetes regenerálódását.
A grapefruit fanyar ízének élményét nyújtja.
Űrtartalom: 1 lMennyiség: 1 db(Egységár: 505 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
FoxPost: 590 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 505 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Samsung Galaxy S8+ Vodafonos jeges szürke új garanciális - Jelenlegi ára: 160 000 Ft

Eladó egy Samsung Galaxy s8+ tartozékaival! jeges szürke! Új!

Jelenlegi ára: 160 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 18:02 .

NDK sárga szűrő 49mm - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Régi de sohasem használt szűrő eredeti dobozában, tokkal, leírással.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 00:05 .

HAJSZA A GYŐZELEMÉRT BLU-RAY (HAZAI KIADÁS!) - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


Gyűjteményemből eladó a fotón látható, HAZAI MEGJELENÉSŰ blu-ray film!
 HAZAI MEGJELENÉSŰ,
 MAGYAR SZINKRONT ÉS FELIRATOT TARTALMAZ!  
 FONTOS:  
 Vásárlás előtt 
 kérem érdeklődjön a termék megléttéről,  
 mert máshol is hirdetem!  
 Személyes átvétel (előzetes egyeztetés után),
Budapesten ill. Salgótarján és környékén oldható meg.
Természetesen (előre utalást követően) postázom is a terméket a lehető legnagyobb körültekintést fordítva a biztonságos csomagolásra, hogy a termék ne sérüljön!
Bármi kérdése van szivesen válaszolok.
Kérem tekintse meg a többi eladó
blu-ray filmemet is, katt ide!

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 07:21 .

Interjúk világsztárokkal - Baló Júlia - Jelenlegi ára: 560 Ft

Interjúk világsztárokkal - Baló Júlia
Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás éve: 2001
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9635475268
Kötés típusa:: kemény papírkötés
Terjedelem: 269 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 13. 00cm, Magasság: 20. 00cm
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**26964989**)]

Jelenlegi ára: 560 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 18:36 .

Gugulós kisbőrönd, hátizsákká alakítható - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Tündéri kis baba gurulós bőrönd - hátizsákká alakítható - eladó.
A kutyus tartozék!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2017-11-08 13:18 .

Ecset Milan póniszőr 3 - Jelenlegi ára: 169 Ft


Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség,  előre egyeztetett időpontban.

Jelenlegi ára: 169 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 13:19 .

MOST! Hajlított flitter 6 mm-es metál fényű arany - Jelenlegi ára: 69 Ft


2 ezer és 5 ezer forint közötti vásárlásnál 10 % kedvezmény MINDEN termékre!
5 ezer forint felett pedig ingyenes szállítás!
Most megéri többet vásárolni!
Az ár 1 grammra vonatkozik.
Több termék vásárlása esetén egyben postázok! A termékek súlyának függvényében a postázási díj változik.
Nézze meg a többi termékemet is! Csak egy kattintás a linkre : )
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? p=1&pt=3&us=ingyombingyom


Jelenlegi ára: 69 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 05:54 .

2017. október 25., szerda

Ragasztószalag-adagoló, asztali, REXEL "Joy", rózsaszín - Jelenlegi ára: 4 375 Ft


Ragasztószalag-adagoló, asztali, REXEL "Joy", rózsaszín
Termék azonosító: 271332
Lekerekített, fényes, nem csúszó felületMennyiség: 1 db(Egységár: 4 375 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
FoxPost: 590 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 4 375 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Könyvtámasz, 2 db, ALBA, fekete - Jelenlegi ára: 4 055 Ft


Könyvtámasz, 2 db, ALBA, fekete
Termék azonosító: 65949
- magas minőségű fém
- lekerekített, egyedi formákMennyiség: 1 db(Egységár: 4 055 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 990 Ft*
Pick Pack Pont: 590 Ft*
FoxPost: 590 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 4 055 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Fidget Spinner - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 895 ft.
1 db/küldemény
Válasszon színt!
ph/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-26 11:49 .

Praktikus csiptethető LED lámpa - Jelenlegi ára: 1 Ft

 A termék külföldről érkezik, 2-5hét szállítási idővel. A postaköltség 895 ft több termék vásárlása esetén nem összevonható.
Sapkára is tehető, de önmagában is használható!
1 db 5 soros/csomag
Minden 1 ft!
dg/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-27 00:11 .

Rieju olajtartály - Jelenlegi ára: 999 Ft

Eladó a képen látható rieju olajtartály.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2017-11-14 19:59 .

Weller PTCC (TCP-s pákahegy) - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Weller PTCC pákahegy(TCP-s pákához).
8-as hőértékű.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2017-11-01 08:13 .

Guardo S1063-4 Luxury Női karóra - Jelenlegi ára: 18 490 Ft

Minőségi Guardo divatóra Olaszországból. A Guardo modelljeiben megtalálható az olaszos stílus és elegancia. A cég 2000 óta gyárt és forgalmaz magas minőségű divat- és luxusórákat. A Guardo tervezőinek köszönhetően az innovációt és az eleganciát ötvöző, megbízható minőségű órák kerülnek a piacra. Cégünk immár a Guardo óramárka hivatalos viszonteladó partnere. Ismerkedjen meg ezzel a márkával. Biztosak vagyunk benne, hogy Guardo órája nem csak stílusos kiegészítője, de megbízható és pontos "társa" lesz a hétköznapokban. Válasszon a stílusának megfelelő karórát! Széles választék a legkedvezőbb áron. Leírás és Paraméterek
Szerkezet Kvarc
Szíj anyaga Valódi bőr szíj
Szíj színe Barna
Kijelző Analóg
Számlap színe Barna
Tok anyaga Acél
Tok formája Kerek tok
Tok színe Rózsaarany
Vízállóság Cseppálló
Szerkezet 2035 MIYOTA (CITIZEN WATCH CO, LTD Concern)
Mérete 36, 0 ? 44, 5 mm
Garancia 1 év
Csomagolás Gyári doboz

Jelenlegi ára: 18 490 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 19:15 .

Forrasztó ón,forrasztóón,100g gyantás cin 2,0mm - Jelenlegi ára: 1 495 Ft


Európai gyártótól származó kiváló minőségű forrasztóón.
Összetétel: SN/PB: 60/40 %
Gyanta: 2, 2 %
méret: 2, 0 mm
kiszerelés: 100 gt
SW 2/100 


Jelenlegi ára: 1 495 Ft
Az aukció vége: 2017-11-14 20:26 .

Forrasztó ón,forrasztóón,cin,50g gyantás cin 1,5mm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


650Ft
Forrasztó ón, gyantával
1, 5mm
50g
SN99. 3, Cu0. 7
flux: 2. 5%
RoHS
Kiváló forrasztó anyag, jól terül
pb free


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 21:33 .

South Park The Stick of Truth PS3 - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

Eladó egy eredeti, használt játék. Szép állapotban.
Kérlek nézdd meg a többi termékemet is
mert több termék vásárlása esetén postaköltséget spórolhatsz!

Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 17:23 .

TORX kulcskészlet 9 részes, extra hosszú /8819412/ - Jelenlegi ára: 1 980 Ft

EXTOL PREMIUM TORX KULCSKÉSZLET
Jellemzők:
- Extra hosszú szár
- T10, T15, T20, T25, T27, T30, T40, T45, T50
- Chrome-Vanadium
- 90-225 mm
- Szaküzletünk kínálatából, originál, bontatlan termék,  ÁFÁ-s számlával.


Jelenlegi ára: 1 980 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 19:36 .

Sony Ps2 játék. Cricket 07 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

A képen látható játék. Kérdésekre szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-15 13:03 .

SAMSON Hajdúsító szóróflakonnal több színben - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


A Samson hajdúsítót az Egyesült Államokban gyártják, minősége első osztályú, mikroszkopikus keratin elemi rostokkal segít újra természetesebbé varázsolni a hajad.  
A szóróflakonos hajdúsító 25 grammos kiszerelésben rendelhető, az alábbi színekből lehet választani:
 
- fekete
- világos barna
- közép barna
- barna
- sötét barna
- ararnybarna / vörösesbarna
- sötét szőke
- ősz (világos és sötét is)
 
A megadott ár egy darab tetszőleges színű, 25 grammos flakonra vonatkozik.
Kérlek vásárlás előtt kérdésben, vagy a vásárlás közben a megjegyzés rovatban jelezd, hogy milyen színárnyalatot szeretnél!
Amennyiben használtál már korábban hajdúsító termékeket (Illusion, HairMax, Toppik) és még megvan az üres doboza, akkor figyelmedbe ajánlom a kedvezőbb árú utántöltőket (katt ide).  
A termék Floridából, az Egyesült Államokból érkezik, így a szállítási idő kb. 15 munkanap!
 
A Samson hajdúsító használatával akár fél perc alatt dúsabbá, természetesebbé varázsolhatja haját. A keratin mikro-rostok megtapadnak a hajszálain, kitöltik a ritkább, hiányos területeket, ezáltal gazdagabb, telítettebb hatást produkálnak. A hajdúsítót hajmosás (és szárítás) után a szóró flakon segítségével óvatosan rázogatva kell egyenletesen eloszlatni a ritkuló területen. A keratin mikroszálak nem hullanak és nem hagynak nyomot a párnán sem. A hajépítő rostok átalakítják akár a legritkább hajat is kevesebb, mint egy perc alatt. Mindenféle hajtípusra használható, káros anyagokat nem tartalmaz. A termék többféle árnyalatban választható, színei természetesek. Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlom, használata önbizalom növelő hatású, segít mindazoknak aki hajhullástól, kopaszodástól szenvednek.
Videó a SAMSON hajdúsító használatáról (katt a szövegre)
 

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2017-11-14 22:56 .

2 db-os biztonsági babazár - Jelenlegi ára: 1 Ft

Széleskörűen felhasználható babazár, szekrényekre, fiókokra, hűtőre, íróasztalokra stb.
Egyszerűen rögzíthető bármilyen felületre, praktikus kapcsos nyitással
Hogy a kis felfedezők biztonságban legyenek!
Színe: fehér
Teljes hossza: körülbelül 21 cm,  
ebből az öv hossza: körülbelül 10 cm
A csomag 2 db biztonsági babazárat tartalmaz
A termék külföldről érkezik, a szállítási idő 15-30 munkanap. Kérem, csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-10-26 12:33 .

Húsvéti festő készlet - Jelenlegi ára: 699 Ft

Húsvéti ajtó dísz.
Kilincsre tehető(akasztható) nyuszi fejforma(22 cm, ).
A csomag tartamazza a festhető díszt, ecsetet és festéket.
A dísz fából készült. Származási hely : Kína

Jelenlegi ára: 699 Ft
Az aukció vége: 2017-11-14 23:37 .